Crispy pops – hranjiv obrok u rekordnom roku

Kako uz moderan način života malo tko ima vremena svakodnevno se pobrinuti za adekvatnu prehranu, Vindija je nedavno na tržište izbacila novi proizvod iz linije „Zagrij&Posluži“. Riječ je o okruglicama od pilećeg mesa – Crispy pops, koje je prije posluživanja potrebno samo zagrijati, a dostupne su u dva okusa; classic – okruglice autentičnog okusa Cekin piletine te pizza – okruglice punjene Vindijinim sirom Edamcem s dodatkom origana i svježih rajčica. Kreativnost koju pokazuje u reklamnim spotovima, Vindija uspješno implementira i u razvoj novih proizvoda, a  Crispy pops odgovor je na vječito pitanje užurbanih radnih ljudi  – kako i u uredu pojesti nešto hranjivo i ukusno, a pritom ne izgubiti puno vremena.   

Iako su je prvotno proslavili mliječni proizvodi vrhunske kvalitete, zbog kojih se prošle godine Vindija okitila još jednim certifikatom, Best Buy Awardom, posljednjih je godina naša najveća prehrambena industrija s proizvodima iz linije gotove i polugotove hrane ostvarila velik uspjeh, kako na domaćem, tako i na tržištima zemalja Europske unije. Razlog tomu je prije svega činjenica da su u Vindiji odavno prepoznali važnost izvoza kao ključne strateške odrednice, zbog čega sustavno ulažu u kvalitetu i inovacije. Linija gotovih i polugotovih proizvoda naišla je na izvrsne reakcije na talijanskom i španjolskom tržištu.

Dok mnoge domaće tvrtke tek očekuje proces usklađenja poslovanja s europskim standardima kvalitete, Vindija je taj posao odavno odradila, zbog čega s inozemnih tržišta i dolaze ohrabrujuće vijesti.

Oznake: ,
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3