Manjgura pojačala svoj tim: Petar Tanta došao na mjesto mlađeg savjetnika

Agencija za odnose s javnošću Manjgura ovog je mjeseca pojačala svoj tim novim članom, pridružio nam se Petar Tanta na mjestu mlađeg savjetnika.

Petar: “Vjerujem kako ću dati svoj obol dodatnom uspjehu tvrtke i opravdati dano povjerenje”

Petar: “Vjerujem kako ću dati svoj obol dodatnom uspjehu tvrtke i opravdati dano povjerenje”

Petar će preuzeti savjetovanje nekoliko manjih i srednjih klijenata, kao i klijenata iz prehrambene industrije i trgovine te će biti zadužen za komunikaciju na digitalnim platformama, osmišljavanje i provedbu online kampanja uz koordinaciju vanjskih timova.

Karijeru u odnosima s javnošću, najnoviji član Manjgurinog tima započeo je 2009. godine, sudjelujući u predsjedničkoj kampanji i potom gradeći iskustvo u agencijama Millenium promocija i Preclarus komunikacije, gdje je radio na brojnim projektima vodećih hrvatskih tvrtki u telekomunikacijskom, prehrambenom i bankarskom sektoru.

Osim spomenutog, u pet godina aktivne PR karijere, Petar je bio dijelom brojnih protokolarnih događanja, na kojima je surađivao s najvišim državnim organima. Novi korak u karijeri, prokomentirao je i Petar Tanta: “Iznimna mi je čast što sam postao dijelom Manjgure, renomirane agencije s kvalitetnim kadrom. Vjerujem kako ću dati svoj obol dodatnom uspjehu tvrtke i opravdati dano povjerenje”.

Ako misliš da si bas ti nova Manjgura ili Manjak, javi se na [email protected]

Oznake: , , ,

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3