Vindijino mlijeko – najbolji omjer cijene i kvalitete

Najveća hrvatska prehrambena industrija dugoj listi već dobivenih certifikata i nagrada pridodaje i oznaku “Best Buy Award”. Prema rezultatima istoimenog istraživanja koje je proveo Centar za istraživanje tržišta GfK, Vindijino mlijeko predstavlja najbolju kupnju za hrvatske građane.

Obuhvaćeno je čak 16 kategorija iz segmenta mliječne industrije: mlijeko, jogurt, kiselo mlijeko, maslac, probiotik, voćni jogurt, mliječni deserti i tako dalje i bliže mliječnim prerađevinama.

U zasigurno najznačajnijoj kategoriji mliječne industrije – mlijeku, na prvu poziciju plasirala se Vindija, jer 40,5% posto ispitanih Vindijino mlijeko smatra najboljom kupnjom uz najbolji omjer cijene i kvalitete u Hrvatskoj.

Kada se pribroje rezultati Vindije na prvom mjestu i rezultati Vindijinog podbranda ‘z bregov plasiranog na trećoj poziciji, zaključuje se da više od 45% hrvatskog građanstva smatra Vindijino mlijeko – mlijekom najbolje kupnje – onim koje nudi najbolju kvalitetu i za to primjerenu cijenu, dok ostalih 55% zajednički dijele svi ostali brandovi.

Odgovori u ovom istraživanju nisu bili sugerirani, već su ispitanici slobodno sami mogli navesti imena proizvođača mlijeka, odnosno brandove mlijeka, za koje oni smatraju da na hrvatskom tržištu nude najbolji omjer cijene i kvalitete.

Kvalitetu namirnica domaće proizvodnje Vindija je potvrdila i nedavnim dobivanjem dozvole za korištenje znaka «Mlijeko hrvatskih farmi». Mlijeko ‘z bregov, zajedno s jogurtima i sirevima, od sada nosi ovu oznaku koja potvrđuje iskustvo i posvećenost stvaranju mliječnih proizvoda koje krasi polustoljetna tradicija i zajednička „Kvaliteta Vindija“.

 

Oznake: ,

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3