17. PRO PR konferencija ugošćuje bivšeg glasnogovornika princa od Walesa

Organizacijski odbor PRO PR konferencije objavio je službeni program 17. izdanja međunarodne konferencije za odnose s javnošću, koja će se održati od 10. do 13. travnja 2019. godine u hotelu Katarina u Selcu.

Među brojnim uglednim komunikacijskim stručnjacima koji će održati svoje predavanje su: Patrick Harrison, bivši glasnogovornik NJ.E. princa od Walesa te direktor reputacijskog menadžmenta i strateških odnosa s medijima u Weber Schandwicku, Laura Garcia, predsjednica FIBEP-a, Svetlana Stavreva, predsjednica IPRA-e, Marcelo Risi, šef komunikacija u Svjetskoj turističkoj organizaciji, Andrey Barannikov, direktor najveće ruske PR agencije SPN Communications, Raymond Frenken, voditelj komunikacija i DOP-a u Europskoj bankovnoj federaciji te Oliver Faust, dopredsjednik Renault grupacije za društveno odgovorno poslovanje i direktor Fondacije Renault.

Između ostalih, pozitivne primjere iz prakse predstavit će i hrvatski stručnjaci: Snježana Bahtijari, direktorica marketinga, komunikacija i društveno odgovornog poslovanja u Ericsson Nikoli Tesli, Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica korporativnih komunikacija u Heinekenu Hrvatska te Dario Gabrić, voditelj ureda korporativnih komunikacija u Erste & Steiermaerkische banci.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Hrvatske udruge za odnose s javnošću, krovnog svjetskog udruženja za odnose javnošću IPRA-e, Grada Crikvenice i Turističke zajednice Grada Crikvenice.

Više o prijavi na konferenciju i pretprijavnim popustima saznajte ovdje ili na službenim internetskim stranicama PRO PR konferencije www.pro-pr.com.

Oznake: ,

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3