25. Golden Drum Festival: Jaime Mandelbaum je najnoviji član Dvorane slavnih

Golden Drum ponosno predstavlja najnovijeg člana Golden Drum Dvorane slavnih, Jaimea Mandelbuama, glavnog kreativnog direktora VMLY&r Europe iz Češke.
Jaime Mandelbaum je radio na tri kontinenta s brandovima kao što su Adidas, Absolut Vodka, Bel, BBC, BMW, Chanel, Coca-Cola, Danone, Erste Bank, Forbes, Harley Davidson, ING, Lavazza, LG, Marks & Spencer, Nike, PlayStation , Volvic i Vodafone.
Rođen i odrastao u São Paulu, Jaime je danas glavni kreativni direktor VMLY & R Europe, gdje je odgovoran za nadgledanje kreativnih proizvoda agencije Y & R u svim europskim uredima, a nakon samo jedne godine u toj poslovnoj ulozi, Y & R je u Cannesu 2017. imenovana regionalnom agencijom godine.
Mandelbaum je prije toga bio odgovoran za Srednju i Istočnu Europu, kada je Y & R u Cannesu 2014. i 2015. bila i najnagrađivanija agencija regije.
Govornik je na mnogim kreativnim događanjima diljem svijeta i član je žirija na svim značajnim reklamnim festivalima. Njegovi su radovi nagrađeni na Cannes Lionsu, ADC New York, The One Show, D & AD, Clios, London International, Eurobest, NY Festivali i ADC Europe. Ove godine predsjednik je natjecateljskog žirija WHAT na Golden Drumu.
S bogatim iskustvom u oglašavanju, on je lider u industriji na kojeg se mnogi ugledaju.
Tony Granger, izvršni kreativni direktor na globalnoj razini tvrtke Y & R istaknuo je važnost Jaimeovog izvanrednog posla kao kreativnog lidera u srednjoj i istočnoj Europi, te dodao kako je to što Mandelbaum radi inovativno, inventivno i privlačno, i zaslužuje priznanje je na globalnoj razini.
Bio sam vrlo iznenađen kad sam čuo da sam postao član i zaista se osjećam ponizno i zahvalno što se nalazim među izvanrednim ljudima koji su pomogli oblikovati i definirati oglašavanje ne samo u srednjoistočnoj Europi i koji su na globalnoj razini obilježili našu industriju, to mi zbilja velika čast“, rekao je Jaime Mandelbaum o svom primanju u Dvoranu slavnih.
Jaime se pridružio drugim cijenjenim članovima Dvorane slavnih: Jure Apih, Adrian Boţan, Farid Chehab, Michael Conrad, Ivan Čimburov, Meta Dobnikar, Dušan Drakalski, Jan Mariusz Demner, Csaba Gosztonyi, Ami Hasan, Jiri Mikeš, Juli Nemes, Johannes Newrkla, Günseli Özen, Milka Pogliani, Ulrich Proeschel, Daniel Ružička, Dragan Sakan, Juraj Vaculik, Vital Verlič, Darek Zatorski i Jarek Ziebinski.
Golden drum dvorana slavnih osnovana je 2010. godine u čast izvanrednih pojedinaca s izuzetnim osobnim doprinosom u kreativnom oglašavanju.

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3