28. Golden Drum uvodi nagrade za najbolju produkcijsku i digitalnu agenciju!

Golden Drum, međunarodni festival kreativnosti ove je godine u znaku obnova veza sa snažnom željom da se ponovno ujedini, ponovno poveže i ponovno pokrene kreativnost. Festivalsko natjecanje koje se otvara ovog ožujka uvodi dvije nove posebne nagrade za produkcijsku agenciju godine i digitalnu agenciju godine te dodaje novu kategoriju “Kreativno korištenje tehnologije” skupini C – “Engagement”.

Rebuilding Connection glavna tema ovogodišnjeg festivala

Svijet na toliko razina postaje sve digitalniji. Sve većom prisutnošću internetskih interakcija polako gubimo iz vida temeljnu komponentu našeg postojanja, ljudsku povezanost. Nedostatak osobnog druženja jasno je naglasio potrebu za izgradnjom i jačanjem naših osobnih i poslovnih odnosa.

Sve se odnosi na ljudsku povezanost. Mi smo društvena bića; volimo komunicirati. Tehnologija nam omogućuje da to učinimo učinkovitije, ali ne može zamijeniti čaroliju ljudskog dodira. Iskustva iz stvarnog života potiču naše emocije i našu kreativnost, od bliskosti do prisutnosti koja tvori srž ljudskih odnosa. Kao moćan izvor otpornosti, ljubaznosti, suosjećanja – povezanost je sada važnija nego ikad.

U 2022., Golden Drum Festival obnavljat će veze sa snažnom željom za ponovnim okupljanjem, ponovnim povezivanjem i ponovnim rasplamsavanjem kreativnosti.

Termini festivala bit će poznati početkom proljeća.

Novosti u natjecanju

Prošle godine uvedene su opsežne promjene u jezgri natjecanja Golden Drum s četiri glavne natjecateljske sekcije i dodatnom sekcijom cjelokupnog žirija (All Juries), novim trofejima za održivost, novim bodovnim sustavom i novo dodijeljenom nagradom Bronze Drum.

Ove godine festival dodaje dvije nove nagrade na popis posebnih nagrada, novu kategoriju “Kreativna upotreba tehnologije” u Omni-channel sekciji i uvodi neke promjene u procesu ocjenjivanja radova u sekciji “cjelokupan žiri” (All Juries).

 

Nove nagrade

Golden Drum Festival postojećoj listi nagrada dodaje dvije nove posebne nagrade:

Nagrada za produkcijsku agenciju godine dodjeljuje se najboljoj produkcijskoj kući koja je pokazala izvanredan pred- ili postprodukcijski rad za kampanje prijavljene na natječaj. Nagrada će biti dodijeljena produkcijskoj kući koja prikupi najviše bodova u festivalskoj konkurenciji.

Nagrada Digitalna agencija godine slavi najbolju digitalnu agenciju koja pokazuje iznimnu kreativnost u digitalnim komunikacijama. Nagrada će biti dodijeljena digitalnoj agenciji koja prikupi najviše bodova u festivalskoj konkurenciji.

Saznajte više o Golden Drum nagradama: https://goldendrum.com/competition/awards

 

Grupni angažman s novom kategorijom

Skupina C – “Engagement” (Omni-Channel Drum Section) poboljšan je novim opisom skupine i novom kategorijom: Kreativna upotreba tehnologije, slaveći kreativnu i inovativnu upotrebu tehnologije prema boljem korisničkom iskustvu i povećanom angažmanu potrošača. Mjerni podaci o tržišnim rezultatima sada će također dobiti više pažnje u ocjenjivanju skupine “Engagement”, tako da bi sudionici trebali priložiti mjerljive podatke o rezultatima.

 

Sekcija All Juries – promjena u postupku ocjenjivanja

All Juries sekcija uključuje tri posebne Golden Drum skupine: Social Good, Genius Loci/Local Spirit i Covid-19. Ova će sekcija ući u uži izbor sva četiri žirija u prvom krugu ocjenjivanja, a uključivat će četiri predsjednika žirija i dva predstavnika svakog od četiri žirija koje organizator izabere u drugom krugu ocjenjivanja za nagrade.

Pozivanjem dodatnih 8 članova žirija u drugu fazu s ciljem ocjene prijave za nagrade, rasprava će stvoriti perspektivniji i raznolikiji uvid u ove posebne skupine, što će rezultirati poštenim procesom ocjenjivanja.

Golden Drum natječaj otvara se za prijave ovog ožujka.

 

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3