Aleksandra Kolarić nova predsjednica Hrvatske udruge za odnose s javnošću

Na izbornoj Skupštini Hrvatske udruge za odnose s javnošću održanoj  8. svibnja 2012. u Zagrebu, izabrano je novo vodstvo  Udruge.  Za predsjednicu Udruge s mandatom od dvije godine izabrana je Aleksandra Kolarić, direktorica korporativnih komunikacija i marketinga za PannonAdria regiju, Deloitte Advisory Services. Za predsjednicu Nadzornog odbora izabrana je Dubravka Jusić, rukovoditeljica korporativnih komunikacija Vipnet i direktorica internih komunikacija A1 telekom, a predsjednica Suda časti HUOJ-a u novom mandatu je Dijana Kobas Dešković, direktorica agencije Spona komunikacije.

Nova predsjednica HUOJ-a Aleksandra Kolarić, dugogodišnja članica Udruge, povodom izbora izjavila je: „Zahvaljujem  članovima i kolegama na inicijalnoj podršci prilikom kandidature kao i svima koji su glasovali za mene. Čestitam  svim novim članovima radnih tijela HUOJ-a. Kada je riječ o budućem programu HUOJ-a,  radit ću, prije svega, na tri cilja za koja smatram da se na njih Udruga u sljedeće dvije godine treba fokusirati, a to su edukacija, reputacija struke i jačanje Udruge kroz financije te privlačenje novih članova.“

Članovi Upravnog odbora u sljedeće dvije godine bit će:  doc.dr. sc. Ivan Tanta, voditelj specijalističkog diplomskog stručnog studija „Upravljanje poslovnim komuniciranjem“, Veleučilište ‘Vern’, Marina Halužan, glasnogovornica Ministarstva zaštite okoliša i prirode, Ana Smoljo Josić, stariji savjetnik u agenciji Hauska & Partner i Andreja Barberić, stručni suradnik za protokol i odnose s javnošću, Grad Karlovac. U Sud časti udruge izabrani su kao članovi doc.dr.sc. Božo Skoko, profesor na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i stariji savjetnik u agenciji Millenium promocija te Vlatka Škorić, ravnateljica ureda Uprave HŽ holdinga, a u Nadzorni odbor Udruge Violeta Colić, direktorica agencije Premisa i Kristijan Gržetić, voditelj korporativnih komunikacija u Uniline-u.

HUOJ zahvaljuje svojim članovima na velikom odazivu i suradnji u izboru novog vodstva Udruge.

Izvor: HUOJ

Oznake: ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3