AllFacebook: Fejsbukovci obožavaju gđu Desanku Šakić

Na Facebooku je trenutno 150 milijuna aktivnih korisnika, prema statistikama koje vodi to čudo od socijalne mreže. Tih 150 milijuna svakodnevno aktualizira statuse, učlanjuje se u grupe, dila aplikacijama i postaje fan ovoga ili onoga. A baš to što se traži na Fejsu je zanimljivo.

AllFacebook, neslužbeni blog, izbacio je Facebook Pages Tracker koji analizira broj fanova po ključnim riječima. Od svih grupa na Facebooku, njih 57 000 ima više od tisuću članova. Na prvom mjestu „najobožavanijih” suvereno vlada Barack Obama koji je okupio 4,544,050 fanova.

Nakon njega slijedi Coca-Cola s nešto više od 2 milijuna sljedbenika, a u istom su rangu i Homer J. Simpson, Nutella i Pizza.

A koje grupe se najbrže povećavaju, pitate se? Fan stranica posvećena, kako je to Woody Allen najbolje rekao, seksu s najdražom osobom iliti masturbaciji je na osmom mjestu najbrže rastućih. Broj članova, obožavatelja ove radnje potpomognute Desankom Šakić, uvećao se za čak 11, 900 posto (!!!!) u zadnjih tjedan dana. Pa tako ispada da su Fejsbukovci pravi drkadžije, ispričavam se na izrazu. Na prvom mjestu su, manje  bitno, College Democrats of America.

Mario Profaca je krivac i za ovu vijest, pa ako vam se sviđaju vijest koje prati, pogledajte njegov profil na Facebooku. Maria najbolje opisuje ovaj stvarni citat o njemu – “Yes, the world is a sick place, and Mario Profaca is its webmaster” – The New York Times, Cybertimes, 1995.

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3