Donacija HUOJ-a Fakultetu političkih nauka u Beogradu

HUOJ - FPN

Predstavnik Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) i direktor naše agencije Krešimir Macan uručio je dekanu Fakulteta političkih nauka prof. dr. Iliji Vujačiću u četvrtak 26. svibnja u Beogradu osam naslova iz stručne biblioteke HUOJ-a iz područja odnosa s javnošću i političkog marketinga. Naslovi će svim studentima koji se žele usavršavati u ovim područjima biti dostupni u biblioteci Fakulteta političkih nauka.

„Izuzetno nam je drago da su PR dani Fakulteta političkih nauka u Beogradu, koji su se ove godine održali 3. put za redom, otvorili prostor i za suradnju među srodnim fakultetima i udruženjima u celom regionu. Nadam se da je ovo tek početak jedne uspešne saradnje kroz koju će najviše profitirati sami studenti, što je i jedan od osnovnih ciljeva našeg fakulteta“, izjavio je dekan FPN-a prof. dr Ilija Vujačić.

„Uprava HUOJ-a i njen predsjednik Drenislav Žekić nisu se niti jednog trenutka premišljali kako odgovoriti na molbu PR službe FPN-a. Želja nam je unaprijediti regionalnu suradnju kako naših udruga tako i edukacijskih ustanova koje educiraju buduće kadrove za odnose s javnošću. Ovo je nadam se tek prvi mali simboličan korak, nadam se da ćemo Vas uskoro osobno, zajedno s Vašim studenima, imati priliku ugostiti u Zagrebu“, poručio je Krešimir Macan, predstavnik HUOJ-a i ujedno jedan od predavača na prošlotjednom seminaru PRDays koji je, uz veliki interes javnosti, organizirala upravo PR služba FPN-a. Dio atmosfere s PR dana osjetite i u članku Kako žaba da postane princ?.

HUOJ je donirao beogradskom Fakultetu političkih nauka sljedeće naslove koji će od sada biti dostupni svim zainteresiranim studentima u biblioteci FPN-a, a detalje o naslovima možete vidjeti i na stranicama biblioteke PRint HUOJ-a:

  1. „Priručnik za političke kampanje- lekcije s bojišnice“, L.Zetter, Biblioteka PRint
  2. „Mogu li Vas citirati?- praktični priručnik za odnose s medijima za menadžere“, W.Essex, Biblioteka PRint
  3. „Korporativni razgovori: vodič za provedbu učinkovite i prikladne interne komunikacije, S.Holtz, Biblioteka PRint
  4. „Kreativnost u odnosima s javnošću“, A.Green, Biblioteka PRint
  5. „Komunikacijski plan – srž strateških komunikacija“, L.R. Potter, Biblioteka PRint
  6. „Priručnik za odnose s javnošću“, A.Theaker, Biblioteka PRint
  7. „Mjerenje i evaluacija u odnosima s javnošću“, B.van Ruler, A.Tkalac Verčić, D.Verčić
Oznake: , , , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3