Druga međunarodna konferencija Moć uvjeravanja

Cilj Konferencije Moć uvjeravanja, koju drugu godinu organizira tvrtka Ciceron,  je popularizacija javnog govora. Svakog dolaznika u Hypo centar 14.4.2011. očekuju mnoga ugodna iskustva, razmjenjivanje ideja sa svjetskim stručnjacima te usvajanje novih znanja i tehnika unutar područja komunikacija. Teme koje će biti zastupljene namijenjene su razvoju kulture govora i podizanju razine svijesti o važnosti retorike i komunikacijske kulture. Stoga će se na konferenciji pokriti raznoliki aspekti komunikacije: od prezentiranja, moderiranja, poslovnog govora, do humora i satire, ili fonetike, protokola, apela te priča i pripovijedanja.

Prijavite se još danas za 2. konferenciju Moć uvjeravanja.

Za izlaganja, predavanja i vođenje radionica angažirani su poznati domaći i strani stručnjaci – poslovni ljudi, predstavnici elektroničkih medija, autori knjiga o komuniciranju i kulturnjaci.
Tako će s nama biti i Danijela Trbović, Kamilo Antolović, Elvira Milvić Budeš, Nik Titanik i SiMke, Bruno Šimleša, Dragutin Lesar, Mirela Španjol Marković, Gabriele Zienterra, Jelena Kovačević, Jasna Held, naš Krešimir Macan…
Prva konferencija Moć uvjeravanja bila je veliki uspjeh i svi sudionici sigurno je se rado prisjećaju! Dva dana inspirativnih predavanja, poučnih radionica na kojima smo mogli savladati konkretne discipline i navečer super zabava! Kao i prošle godine, i ovaj put će se na kraju Konferencije dodijeliti nagrada Ciceron – priznanje za najbolje govornike koje je 2010. uručeno predsjedniku Ivi Josipoviću! Mali uvid u to kako je to bilo lani steći ćete pogledate li video s našim bivšim predsjednikom Stjepanom Mesićem u glavnoj ulozi.

Stjepan Mesić Mojih 10 godina – Moć uvjeravanja 2010 from Manjgura on Vimeo.

Oznake: , , ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3