Face username – Utrka počinje!

Facebook u subotu ujutro, u cik zore dapače, uvodi mogućnost biranja korisničkog imena odnosno username-a. Osnovni novitet je to što će username biti dio izravnog linka na profil korisnika. Cilj je pojednostaviti pretraživanje, odnosno pronalaženje i spajanje korisnika. Kako to će to zapravo izgledati najbolje prikazuje sljedeća slika:

Zbogom dosadnim brojevima u linku! Dakle, username će svakako pojednostaviti pretrage, bilo putem Fejsa ili omiljenih tražilica, a na službenom blogu napominju da već imaju planove za njegovo učinkovitije korištenje u budućnosti.

Naravno, postoji i caka. Kako navodim na početku, biranje korisničkog imena počinje u subotu, 13. lipnja, u 6 sati i jednu minutu ujutro. A među 200 milijuna članova šanse da username koji ‘zapikiramo’ ostane slobodan su blago rečeno male. Stoga, na noge lagane i klikanje…

Za tekstove na slične teme kliknite na linkove Facebook i Internet.

Ako vijesti iz Manjgure želite primati e-mailom pretplatite se ovdje – upišite e-mail adresu i ponuđeni antispam kod, te potvrdite da ste vlasnik adrese klikom na link za potvrdu koji će vam biti poslan na upisanu e-mail adresu.

Lokalni izbori 2009

↑ Kliknite ako želite rotator i na Vašim stranicama

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3