Godišnje nagrade HUOJ-a za 2008.

U srijedu je u hotelu Regent Esplanade upriličena još jedna pompozna dodjela godišnjih nagrada  HUOJ-a za najbolja ostvarenja s područja odnosa s javnošću.  Vjerujem da će se većina složiti da je u najbolje ruke otišlo priznanje za Komunikatora godine, dodijeljeno Krunoslavu Borovcu, načelniku Ureda ravnatelja policije. Premda je u javnost isplivao na valu nasilja koje je lani dobrano protreslo Lijepu našu, uspio je vjerodostojnom i pravodobnom komunikacijom zadržati ozbiljno narušen kredibilitet policije. Što se ostalih  šest kategorija tiče, nagrade su svojim dobitnicima pripale manje-više zasluženo, mada su poneka  proglašenja popraćena uzdignutim obrvama.  Ovdje je upitna primjena kriterija u onome  što  doista  čini pojedini projekt izvrsnim u PR smislu jer su se u nekim slučajevima odnosi s javnošću očigledno tek zgodno šlepali uz ostale promotivne alate.

Općenito je dojam da je ponuda bila nešto tanja od one proteklih godina. Koliko je tome krivac recesija ili silazna putanja struke nova je tema rasprave. U svakom slučaju, prostora za poboljšanje ne manjka.

Tko je sve dobio nagrade, pogledajte na stanicama HUOJ-a.

Kliknite na link za više tekstova na temu HUOJ-a.

Ako vijesti iz Manjgure želite primati e-mailom pretplatite se ovdje – upišite e-mail adresu i ponuđeni antispam kod, te potvrdite da ste vlasnik adrese klikom na link za potvrdu koji će vam biti poslan na upisanu e-mail adresu.

Lokalni izbori 2009

↑ Kliknite ako želite rotator i na Vašim stranicama

Oznake: , , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3