Prijave na natjecanje Golden Drum otvorene do 5. kolovoza

Only 35 days remain to enter your best work

Prijave na Golden Drum natjecanje OTVORENE su ZA PRIJAVU samo do 5. kolovoza 2022., a prihvaćaju se svi radovi koji su prvi put emitirani, objavljeni ili implementirani između 1. rujna 2021. i 5. kolovoza 2022.

Prijavite svoje najbolje radove u četiri sekcije: One-channel, Craft, Omni-channel i Kreativna poslovna izvrsnost, te posebnu sekciju cjelokupnog žirija (All Juries).

Imajte na umu da su uvedene dvije nove nagradeNagrada za digitalnu agenciju godine i Nagrada za produkcijsku agenciju godine, plus nova kategorija “Kreativno korištenje tehnologije” skupini C – “Engagement”.

soz

Trebate pomoć?

Pogledajte Entry Handbook u kojem su prikupljene sve važne informacije. U slučaju da imate bilo kakvih pitanja ili trebate osobnu pomoć u vođenju kroz natjecanje, možete se obratiti podršci Golden Drum natjecanja na entries@goldendrum.com ili +386 1 439 60 41.

Prijavite se ovdje.

Ključni datumi festivala!

KEY DATES

Vrijeme je da obnovite izgubljenu vezu!

Golden Drum se vraća uživo kao jednodnevni događaj u organizaciji Weekend Media Festivala. Druženje će se ponovno održati UŽIVO 23. rujna 2022., u Rovinju!

Lets rebuild connection

Zgrabite svoju festivalsku propusnicu i ne propustite dan pun inspiracije, najnovijih trendova, vrhunskih profesionalaca, dodjele nagrada i, kao vrhunac svega, lude zabave.

Registrirajte se ovdje!

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3