HUOJ Grand PRix: priznanja najboljima od najboljih u struci

dsc_3175

Želite se pohvaliti svojim radom u prethodnoj godini? Prijavite se na Grand PRix u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću!

HUOJ, krovna organizacija koja okuplja hrvatske stručnjake za odnose s javnošću, ove godine obilježava okrugli rođendan nagrade Grand PRix, izraza priznanja kolegama za izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata vezanih za strateške komunikacije i odnose s javnošću. Nagrada se dodjeljuje od 2007. godine u različitim kategorijama koje se svake godine nadograđuju obzirom na trendove tržišta. Grand PRix 2017. dodjeljuje se u čak 13 kategorija, uz tri posebne nagrade: Grand PRix za razvoj struke, Komunikator godine i Šipak godine – antikomunikator godine. Također, od 2016. godine dodjeljuje se Grand PRix za najuspješniju agenciju, i to onoj agenciji čiji je zbroj prosječnih ocjena (po kriterijima) svih njihovih prijavljenih projekata koji su ušli u finale najviši.

Natjecateljske kategorije u kojima se mogu prijaviti radovi jesu sljedeće: Grand PRix za odnose s javnošću u tijelima državne vlasti Republike Hrvatske, u regionalnoj i lokalnoj samoupravi, u nevladinom sektoru, odnose s javnošću za velika trgovačka društva, za mala i srednja trgovačka društva, za društveno odgovorno poslovanje, za unutrašnju komunikaciju, za najbolju prilagodbu svjetske kampanje, za digitalnu komunikaciju, za organizaciju događaja, za komunikacijsku strategiju te za sponzoriranu komunikaciju. Raznolike kategorije omogućuju zaista impresivan raspon različitih projekata koji najbolje svjedoče o važnosti odnosa s javnošću u modernom poslovanju.

Dodjele nagrada ne bi bilo bez stručnog žirija, kojeg ove godine čini 15 članova i članica, pri čemu su zastupljeni stručnjaci za odnose s javnošću zaposleni u tvrtkama, agencijama za odnose s javnošću, visokoškolskim ustanovama koje izučavaju upravljanje komunikacijama, javnom i nevladinom sektoru, a više o njima pisali smo ovdje ovdje.

Dužnost zamjenika predsjednice žirija ove godine obnaša naš Krešimir Macan, koji je tom prilikom rekao:

„Vjerujem da ste u protekloj godini napravili sjajne rezultate i realizirali super projekte. Podijelite ih s nama, recite zašto su vam tako dragi i što je to novo i originalno što ste napravili kako bi baš vaš projekt nagradili. Usporedite se s drugima, naučite pisati prijavu u kojoj ćete istaknuti sve svoje kvalitete jer, vjerujte mi, isplati se. Koliko god se nervirali na početku ili tijekom procesa“.

Grand Prix je vrijedno priznanje za trud koji pojedinci i timovi ulažu u vlastite projekte, a samim time i struku. Posebna vrijednost nagrade leži i u razmjeni iskustava i najboljih praksi u Hrvatskoj, čime zajedno dajemo doprinos razvoju struke i postavljanju visokih standarda koje nastojimo doseći upornim radom i ulaganjem.

Pridružite se kolegama i prijavite svoje radove za jubilarni deseti Grand PRix! Normalne prijave otvorene su do 28. siječnja 2017. godine, stoga ne gubite vrijeme – pažljivo pročitajte uputu za prijavu i možda će upravo vaš ured krasiti (još) jedna Grand PRix nagrada!

Oznake: , , , , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3