InspirAkcija – 128 projekata u utrci za besplatnu web stranicu

Jučer točno u ponoć završile su prijave za natječaj InspirAkcija, u kojemu pod sloganom “Od moždane stanice do internet stranice” svi oni koji imaju dobru poslovnu ideju, kvalitetan i kreativan projekt su imali priliku dobiti besplatno projektiranje i izradu web stranice, i to u aranžmanu vrhunskih majstora zanata iz tvrtke Web.Burza, koja iza sebe ima niz uspješnih projekata.

U proteklih je nekoliko tjedana  na ovaj natječaj, inače organiziran u suradnji s 24sata koji će na koncu i osigurati promociju web stranice pobjednika, prijavljeno 128 projekata, što je, kažu u Web.Burzi, i više nego što su očekivali.

“Sada nam slijedi prvi krug selekcije. Taj dio posla me osobito veseli, jer sam siguran da će biti zanimljivo vidjeti kako javnost promišlja funkcioniranje samog weba, ali i ideje o društvenoj korisnosti. Osim toga, vjerujem da neće izostati ni oduševljenje kreativnim pristupima “, objasnio je direktor Web.Burze Mario Stipanović.

Naime, pristigli projekti sada će se vrednovati prema kriterijima natječaja, a njih 20 ući će u polufinale, kada publika preuzima. Od 28. travnja do 6. svibnja cjelokupna zainteresirana javnost moći će glasovati za svog favorita putem portala 24sata. Nakon javnog odabira sedam najboljih, na scenu stupa stručni žiri koji će odlučiti o pobjedničkom projektu.

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3