InspirAkcija – natječaj za besplatnu izradu web stranice

Službeno je započeo natječaj Inspirakcija kroz koji će, pod sloganom “Od moždane stanice do internet stranice”, inovativni i društveno korisni projekti imati priliku zaživjeti na Internetu, i to u aranžmanu jedne od vodećih domaćih agencija za izradu web rješenja, Web.Burze. Pobjedniku natječaja stručnjaci iz Web.Burze projektirat će i izraditi web stranicu, a partner projekta 24sata, osigurat će njezinu javnu promociju.

Prijave traju od 21. ožujka do 18. travnja, a zainteresirani pojedinci i organizacije mogu se pri
javiti na www.24sata.hr/inspirakcija-obrazac gdje se nalaze svi detalji o natječaju, kao i uvjeti sudjelovanja. Pregled 20 polufinalnih ideja bit će dostupan na portalu 24sata, gdje će glasovi publike odabrati sedam najboljih, a žiri sastavljen od eminentnih stručnjaka iz različitih područja će 11. svibnja proglasiti pobjednika InspirAkcije.

„Želimo pomoći pojedincima ili organizacijama koji imaju odlične ideje za društveno korisne projekte ali nemaju mogućnosti za njihovu realizaciju. Sve njih pozivam da se uključe u InspirAkciju i uvjere nas da upravo oni zaslužuju nagradu – izradu kompletnog online rješenja skrojenog po mjeri njihove ideje“ – objasnio je Vanja Bertalan, direktor agencije Web.Burza i idejni začetnik projekta.

O Web.Burzi

Web.Burza je web agencija specijalizirana za projektiranje i razvoj on-line rješenja, a osnovali su je Vanja Bertalan i Mario Stipanović. Projekti na kojima rade uključuju multi-modularne portale sa složenim sustavima za dinamičko kreiranje i kompleksnu obradu sadržaja, društvene mreže, on-line trgovine, korporativne i brand siteove. Tokom svojeg djelovanja uveli su mnoge inovacije koje su pozitivno utjecale na razvoj hrvatskog web prostora. Među njihovim najpoznatijim web projektima ističu se Coolinarika, Dnevnik, Čuvarkuća, Gamersbook, eZadar i mnogi drugi.

Oznake: ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3