Je li Ivo Josipović usitinu kandidat koji nit smrdi nit miriši?

Ivo JosipovićIvo Josipović dosadan je kao smrt i time se ponosi. Dosada je njegov program. Nema parfem, nema izreku, nema knjigu, nema seks, nema onu jednu “virtuoznu kadencu”, nema mane… Pa što onda ima? Program? – napisao je nekidan Tomislav Klauški u komentaru pod naslovom – Ivo Josipović: Kandidat koji nit´ smrdi, nit´ miriši. Doslovno. Naravno, njegovim simpatizerima se to doimalo kao još jedan ispad Klauškog, no jučer mi je u ruke dospjela donja kolumna i poželio sam je podijeli s vama jer se uistinu pitam – je li mi svi vidimo nešto krivo ili smo pak tako slijepi i pristrani da u svojem navijanju tvrdimo nešto što ne stoji.

Ako ne vidite tekst “Ja sam Josipović. Ivo Josipović” kojeg je za Dubrovački vjesnik napisao Ivica Granić kliknite na sljedeći link. Granić kaže: “Onaj tko pokušava postići izborni uspjeh, a ne vlada komunikacijom, sličan je budućem pilotu koji želi upravljati avionom bez poduke o letenju”.

 

Klikom na link potražite sve što smo dosad napisali na temu predsjednički izbori, a više najnovijih vijesti potražite na portalu http://predsjednicki-izbori.com/.

Oznake: ,

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3