Još 10 dana za prijavu na ovogodišnji Golden Drum, rok produljen do 15. kolovoza!

Golden Drum daje više vremena onima koji kasne. Rok prijave za glavno natjecanje produljen je za dodatnih 10 dana do 15. kolovoza. Sudionici Natjecanja Young Drummers sada imaju rok do 22. kolovoza da osmisle kreativna rješenja na zadani brief.

Natjecanje Golden Drum 2022

Poziv za prijave na Golden Drum produljen je do 15. kolovoza 2022. Svi radovi koji su prvi put emitirani, objavljeni ili implementirani između 1. rujna 2021. i 15. kolovoza 2022. mogu se natjecati.

Agencije, oglašivači, klijenti, dizajnerske/produkcijske kuće, medijske tvrtke i drugi kreativci iz 36 zemalja pozvani su prijaviti svoje radove u četiri različite sekcije: jednokanalni bubanj, višekanalni bubanj, obrtnički bubanj, kreativni bubanj poslovne izvrsnosti i poseban, najnoviji ove godine, All Juries Section, ocjenjuje ukupno 55 nevjerojatnih kreativnih profesionalaca.

Više o Golden Drum natjecanju: https://goldendrum.com/competition/competition-about

Dvije nove posebne nagrade

Nagrada za produkcijsku agenciju godine dodijelit će se najboljoj produkcijskoj tvrtki koja pokazuje izvanredan rad prije ili postprodukcije. Nagrada će biti uručena produkcijskoj kući koja skupi najviše bodova u festivalskoj konkurenciji.

Nagrada za digitalnu agenciju godine dodijelit će se najboljoj digitalnoj agenciji koja pokazuje iznimnu kreativnost u digitalnom svijetu. Nagrada će biti uručena digitalnoj agenciji koja skupi najviše bodova u festivalskom natjecanju.

Saznajte više o Golden Drum nagradama: https://goldendrum.com/competition/awards

Partnerstvo s Little Black Book otvara vrata u The Immortal Awards

Svaki dobitnik Grand Prixa festivala bit će uvršten izravno i besplatno u The Immortal Awards. Razdoblje prihvatljivosti za The Immortal Awards traje od 1. rujna 2021. do 31. kolovoza 2022. Tvrtka koja je prijavila pobjednički rad dobiva besplatno članstvo u Little Black Booku koje će omogućiti ulazak u The Immortal Awards.

Ponovna izgradnja izgubljene veze: uživo 23. rujna u Rovinju, Hrvatska

Nakon duge pauze od iskustava iz stvarnog života, festival je spreman ponovno izgraditi izgubljenu vezu sa snažnom željom za ponovnim ujedinjenjem i ponovnim pokretanjem kreativnosti. 28. Golden Drum održat će se uživo, u petak, 23. rujna u Rovinju, Hrvatska, na Weekend Media Festivalu.

Golden Drum Festival Pass uključuje program pun najnovijih trendova i kreativnih uvida, dodjelu nagrada i ludu zabavu kao vrhunac svega.

Poznati su prvi govornici koje ćete moći vidjeti na Golden Drum pozornici: https://goldendrum.com/speakers

Više vremena za sudionike natjecanja Young Drummers

Rok za natjecanje mladih bubnjara produljen je do 22. kolovoza 2022. Kreativci mlađi od 30 godina iz cijelog svijeta imaju još 18 dana da pošalju svoje najbolje kreativne radove u obliku postera ili videa.

Golden Drum Festival i Slovenska turistička zajednica pozivaju mlade kreativne talente diljem svijeta da se pridruže godišnjem Natjecanju mladih bubnjara. Ovogodišnji izazov je osmisliti što bolji i najkreativniji plakat ili video na temu ῝Hej ti, postani budućnost turizma!῎.

Autor najboljeg rada bit će nagrađen nagradom od 1000 eura, prisustvovat će festivalu i biti istaknut na 28. dodjeli nagrada Golden Drum. Kreativci mlađi od 30 godina iz cijelog svijeta mogu se prijaviti do 22. kolovoza 2022.

Izazov ovogodišnjeg natječaja je poticanje mladih za karijeru u turizmu. Cilj je pronaći kreativna rješenja koja pokazuju da je rad u turizmu zanimljiv i nudi nebrojene prilike za rast, međunarodne razmjene i životna iskustva.

Važna informacija:

  • PRODUŽENI rok za dostavu radova: 22. kolovoza 2022
  • Format prijave: poster ili video
  • Kotizacija: 25 EUR + PDV

Datumi i informacije koje treba zapamtiti!

PRODUŽENI rok za podnošenje radova: ponedjeljak, 15. kolovoza 2022. u 23.59 CET

PRODUŽENI rok za natjecanje mladih bubnjara: ponedjeljak, 22. kolovoza 2022. u 23.59 CET

Dodjela nagrada Golden Drum: petak, 23. rujna 2022

Žiri Zlatnog bubnja: https://goldendrum.com/competition/juries

Sustav unosa: https://engine.goldendrum.com/

Ulaznice: https://goldendrum.com/competition/competition-fees-payment/one-channel-drum-prices

O Golden Drumu

Golden Drum Festival rođen je 1993. godine s jednostavnom idejom okupljanja kreativaca iz različitih, tada često definiranih kao novoeuropskih zemalja. Festival je na mnogo načina želio potaknuti i osnažiti kreativno razmišljanje i djelovanje za pozitivne promjene, osvijetlivši to kroz svoj natjecateljski i kongresni program. Golden Drum Festival izabran je za jednu od sedam regionalnih dodjela nagrada uključenih u WARC Rankings te je ponosan što je također dio Creative 100 i AdForum međunarodne ljestvice.

www.goldendrum.com

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3