Još samo dva tjedna do PRO.PR konferencije u Opatiji – komunikacija u javnoj upravi i novi mediji

11. po redu PRO.PR konferencija u organizaciji Apriori komunikacija održat će se u hotelu Ambasador u Opatiji od 13. do 16. ožujka 2013. godine. Stručnjaci za komunikacijski menadžment iz zemalja regije, Češke, Bugarske i Rusije te Velike Britanije i SAD-a održat će ukupno 12 predavanja i 3 panel diskusije, a u sklopu konferencije dodijelit će se posebna priznanja pojedincima i organizacijama koji su svojom vizijom i misijom doprinijeli razvoju struke odnosa s javnošću na području Jugoistočne Europe, ali i šire.

Prvog dana razgovarat će se o potrebi za odnosima s javnošću, razvoju Eurosonga u zadnjih dvadeset godina, upravljanju ugledom u lokalnim upravama Velike Britanije, izazovima i iskustvima digitalizacije u Bugarskoj te povjerenja kao gesla 21.stoljeća. Dan završava sa panel diskusijom o korisnosti mikroblogova i kupovanju Facebook fanova od hakera.

Drugog dana govorit će se o brendiranju države, društvenim medijima, izazovima 21. stoljeća i novim prehrambenim tehnologijama, PR ratovima komercijalnih televizija na Balkanu, nacionalnim PR kampanjama u Rusiji. Komuniciranje javne uprave je panel diskusija kojom se pokušavaju približiti izazovi s kojima se suočavaju djelatnici javne uprave u svakodnevnom obavljanju posla.

Trećeg dana predavanja će biti o otvorenom menadžmentu i otvorenom društvu te o odnosima s javnošću kao profesiji. Panel diskusija će se baviti s novim trendovima u komuniciranju i izazovima koji se nameću razvojem novih tehnologija.

Predavači na 11. PRO.PR konferenciji su: Vojko Obersnel (Grad Rijeka), Olivera Međugorac (Nestle Adriatic), Dejan Kukrić (BHRT), Julijana Mikulić Jurković (Hypo-Alpe-Adria Bank), prof.dr. Galin Borodinov (PR Point), Mitja Blagajac (SPEM), Andrey Barranikov (SPN Ogilvy), Cormac Smith (LG Communications), Pavel Bulowski (Social Bakers), Darko Popović (TV Pink), Stanislav Naumov (AKOS) te prof.dr. Trevor Morris (Sveučilište u Westminsteru).

Panel diskusije će voditi Jasna Bolanča Popović (Kreativni studio Paletedesign), Alex Aiken (Gradska vijećnica Westminster) te Richard Linning (IPRA) .

Nagrade koje se dodjeljuju su PRO.PR Awards, Vision City, Vision Manager i Vision Project.

U kategoriji PRO.PR Awards, koja se dodjeljuje pojedincima za izniman doprinos  u razvoju i pozicioniranju struke, dobitnici iz Hrvatske su prof.dr.sc. Stjepan Malović (Sveučilište u Zadru), dr.sc.Božo Skoko (Sveučilište u Zagrebu i Millenium promocija) te Nataša Cesarec Salopek (IM&C agencija).

U kategoriji PRO.PR Vision City, koja se dodjeljuje gradu u zemlji domaćina konferencije čije je rukovodstvo prepoznalo potrebu sustavnog upravljanja komunikacijama, dobitnik je Grad Pula, a najuspješnijim menadžerom koji po kriterijima nagrade Vision Manager u radu svoje tvrtke uspješno implementira odnose s javnošću, proglašen je Emil Tedeschi.

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3