Kreće Špica s Macanom: najvrući podcast u Hrvatskoj!

Podcast s Krešimirom Macanom u ulozi voditelja i urednika svake subote od 10.30 na YouTubeu, a najvažnije teme tjedna komentirat će, uz Krešu, najrelevantniji gosti!

Foto: Sandro Lendler/Telegram

Foto: Sandro Lendler/Telegram

Novi YouTube podcast dovodi na digitalne platforme Krešimira Macana, jednog od najpoznatijih stručnjaka za komunikaciju i odnose s javnošću u regiji, vlasnika i direktora agencije Manjgura. Pod naslovom Špica s Macanom u podcastu će se na dosad u Hrvatskoj neviđen način, onako kako se nitko ne usudi,  komentirati najaktualnije teme tjedna, u tematskom rasponu od politike i ekonomije do kulture i samoga života. Špica s Macanom trajat će 90 minuta, a konceptualno je podijeljena na tri cjeline po 30 minuta, od kojih će svaka biti posvećena jednoj, aktualnoj, temi.

Krešimir Macan, Neven Kepeski, Dunja Trojan

Krešimir Macan, Neven Kepeski, Dunja Trojan

U formatu punokrvnoga talk showa u kojem nema ni zabranjenih tema ni zabranjenih pitanja, ni uvijanja ni izbjegavanja odgovora, Macan će ugostiti sugovornike suprotstavljenih stavova, što će, vjerujemo, osigurati posebnu dinamičnost i svakoj temi dati širu, složeniju ali i potpuniju sliku.

Vrlo često smo svjedoci kako je u javnom prostoru, kada je riječ o recentnim, važnim ali polarizirajućim temama, zbog načina komunikacije te širokog spektra kanala od medija do društvenih mreža, zavlada svojevrsna jednostranost. Kada god to bude moguće, namjeravamo svim stranama dati mogućnost da argumentirano iznesu svoja stajališta, pa će gledatelji biti potpunije informirani i o svemu će moći donijeti vlastiti sud“, komentira Krešimir Macan, voditelj novog podcasta.

Idejni je začetnik i suurednik Špice s Macanom  Neven Kepeski, poznati novinar, urednik, glazbenik i nakladnik, koji je kroz razna medijska gostovanja prepoznao Macanovo umijeće približavanja naizgled složenih tema najširim slojevima društva, a uz njega je u ekipi i Dunja Trojan, iskusna producentica koja stoji iza brojnih televizijskih, filmskih i live projekata, i koja je sa svojom tvrtkom Broadcast HR zadužena za kompletnu produkciju Špice.

Krešo je storyteller s dugogodišnjim savjetničkim iskustvom koje mu omogućava da prepozna i drugu perspektivu te o važnoj temi  postavi suštinska pitanja koja nisu površinska, očita isprva, ali su važna. Upravo je to otvaranje prostora za argumentiranu raspravu suprotstavljenih stana u praktičnim pitanjima neke teme globalna namjera cijeloga projekta“, ističe Kepeski.

Podcast Špica s Macanom premijerno kreće u subotu, 27. svibnja 2023. u 10.30 sati na YouTube kanalu Špica s Macanom, gdje će i ostale emisije biti emitirane svake subote u istom terminu. Za najave, najbolje trenutke, atmosferu iza kulisa i još mnogo toga pratite Špicu na Facebooku, Instagramu i TikToku.

A zašto Špica s Macanom?

Tko su bili gosti i o kojim su vrućim temama razgovarali u prvoj epizodi podcasta pogledajte u videu na YouTube kanalu.

 

ŠPICA S MACANOM INFO

Krešimir Macan (Manjgura), voditelj i urednik

Neven Kepeski (MEDIA BAR), urednik

Dunja Trojan (Broadcast HR), producentica

YT kanal: Špica s Macanom

Trajanje: 90 min ( 3 x 30)

Termin: subotom od 10 i 30

Kontakt: Tomislav Horvat

Manjgura d.o.o. / Ede Murtića 6 / 10020 Zagreb

tel. 01 455 4222 / mob. +385 99 290 8966

tomislav@manjgura.hr / manjgura.hr

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3