Krešimir Macan za 24sata: Ostalo vam je malo mjesta za manevre, treba izabrati smjer

Krešimir Macan svakog dana komentira predsjedničke izbore za 24sata u kolumni Izborni inženjering.

Gdje je nestao sadržaj kampanje? Gdje se sakrio pred prepucavanjima u drugom krugu? Nema ga jer nažalost nije presudan. Dojam, emocija koju će stvoriti kandidati odlučit će sljedeću nedjelju. Tko ce uspjeti mobilizirati vise birača za ili protiv. A dilema je velika. Ukratko ju je sažela jedna kolegica na Facebooku.

– To što mi se Milan Bandić ne sviđa, ne znači da mi se Ivo sviđa i prestanite me zvati za podršku, bila je jezgrovita.

Stožeri sada moraju procijeniti trebaju li mobilizirati za ili protiv jer više nemaju vremena. Josipović je lupio po Bandiću i moralu, no zar ne mislite da nije mogao igrati s boljim kartama. Išao je na jačanje osjećaja protiv Bandića. Jer je pod Bandićevim napadima počeo gubiti na vlastitom terenu. I tu se vraćam dojmu. Sada je vec prekasno za neke nove karte i preokrete. Treba izabarati jedan smjer koji najviše donosi i na njemu ustrajati do kraja. Nema više prostora za eksperimente. Onaj tko bude lutao i vrludao, izgubit će ove uzbore. Vremena vam je premalo za neke eksperimente.

Klikom na link potražite sve što smo dosad napisali na temu predsjednički izbori, a više najnovijih vijesti potražite na portalu http://predsjednicki-izbori.com/.

Oznake: ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3