Manjgura.hr te vodi na koncert U2 u Zagrebu!!!

u2soldNemaš kartu za koncert U2? Posjeti manjgura.hr, upoznaj se s našim radom i predloži slogan za agenciju, te osvoji dvije ulaznice za koncert grupe U2 u Zagrebu.

Sve što trebaš učiniti je predložiti slogan za Manjguru te ukratko obrazložiti ideju. Ako nas još niste upoznali, Manjgura je PR agencija koja od 1997. godine pruža sve vrste usluga iz područja odnosa s javnošću, s posebnim naglaskom na krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i nove medije.

Najbolji slogan ćemo nagraditi dvjema ulaznicama za skorašnji koncert grupe U2 u Zagrebu, 10. kolovoza na Maksimiru.

Tvoj prijedlog očekujemo na mail u2@manjgura.hr najkasnije do četvrtka, 6. kolovoza 2009. godine do 23:59:59, a rezultate natječaja ćemo objaviti u petak, 7. kolovoza 2009. godine nakon 15:00 sati. Uz slogan i obrazloženje u poruci koju nam šalješ obavezno naznači svoje ime i prezime te broj mobitela kako bismo te mogli kontaktirati u slučaju da tvoj rad bude odabran kao najbolji.

majicaZa one koji ipak ne uspiju osvojiti ulaznice za spektakl a smislili su slogan koji ulazi u kategoriju najboljih, tu su utješne nagrade. Trenutno najtraženije majice u Hrvatskoj!

Napomene:  prijedloge slogana slati isključivo mailom. Dopušten je samo jedan mail po sudioniku u kojem može biti najviše tri prijedloga slogana. Svaki sudionik slanjem svog prijedloga potvrđuje da je on autor slogana te daje suglasnost Manjgura d.o.o. da se istim može koristiti bez naknade i ograničenja. Dobitnik je dužan preuzeti kartu osobno.
Obratite nam se u slučaju bilo kakvih nejasnoća – naše kontakte možete pronaći ovdje.
Oznake:
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3