Manjgura u finalu HUOJ Grand PRixa s konferencijom „Prodajni Mindset: The Wolf Strikes Again“

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) ove godine dodjeljuje 17. po redu nagradu Grand PRix. Među projektima koji su ušli u finale natjecanja je i konferencija Prodajni Mindset: The Wolf Strikes Again, klijenta Prodajni Mindset, kojemu je Manjgura pružala komunikacijsku podršku. Dolazak Jordana Belforta u Zagreb s ciljem promocije Kluba Prodajni Mindset finalist je kategorije za organizaciju i komunikaciju događanja.

Event održan 17. studenog 2023. u prepunoj najvećoj dvorani Mozaik Event Centra u potpunosti je premašio sva očekivanja i postavljene ciljeve. Kao glavna zvijezda nastupio je pravi Vuk s Wall Streeta Jordan Belfort, bivši broker i prodajni mag, a uz njega su bili i drugi poznati govornici iz svijeta biznisa, leadershipa i marketinga poput Daniel Disneya, Mile Litvinjenko, Ajdina Brkovića, Nemanje Antića, Natka Becka, Vanje Ljevar i drugih. Iza platforme Prodajni Mindset, koja pruža edukaciju i razvijanje novih znanja prodaje i networkinga, stoje Saša Tenodi i Vedran Sorić. Njihov partner na projektu, serijski poduzetnik Ognjen Bagatin, istaknuo je pozitivna iskustva suradnje s Manjgurom.


Partnerski odnos koji smo s Manjgurom imali kroz suradnju na projektu za konferenciju Prodajni mindset: The Wolf strikes again je nešto što još nisam doživio kod organiziranja konferencije. Manjgurin tim uvijek je bio proaktivan, pun prijedloga i na usluzi i za poslove izvan prvotno dogovorenog. Vodili su nas prema tome da konferencija s Jordanom Belfortom bude jedna od PR-ovski najbolje realiziranih poslova uopće. Hvala Manjguri što nas je podržala na ovom fenomenalnom projektu!“

Manjgurim tim su, pod budnim okom direktora Krešimira Macana, činile Anamarija Hrvoić Đurić, Marja Čolak i Dora Novak.

Grand Prix HUOJ-a (Hrvatske udruge za odnose s javnošću) se dodjeljuje i za projekte velikih trgovačkih društva, unutrašnju komunikaciju, digitalnu komunikaciju, integriranu kampanju, društveno dogovorno poslovanje i druge kategorije. Smotra finalista održat će se 26. ožujka 2024., a na njoj će predstavnici 46 projekata imati priliku uvjeriti žiri da zaslužuju osvojiti ovu vrijednu nagradu.

Oznake: , ,

Pročitajte i…

Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3