Manjgurin Karlo Curiš dobitnik nagrade ‘Mlada nada’ konferencije HUOJ-a ‘Neki novi klinci’

Asistent u agenciji Manjgura Karlo Curiš osvojio je nagradu „Mlada nada“ za najbolji diplomski rad na devetoj studentskoj konferenciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) pod nazivom „Neki novi klinci“.  Naš Karlo je nagrađen nagradom vodeće strukovne udruge za rad na temu „Sadržajna analiza političkih poruka na slučaju pobjedničkih kampanja u gradu Šibeniku za lokalne izbore 2013. – 2021.“, u kojem je analizirao poruke političkih dionika kroz tri izborna ciklusa.

Prikupio je tekstove dnevnog lista Slobodna Dalmacija, tjednih listova Šibenski list i Šibenski tjednik, koji su objavljivani tijekom trajanja službene kampanje i obradio više elemenata političke komunikacije, poput izbornih poruka, izbornih oglasa te medijskih sadržaja karakterističnih za dobre predizborne kampanje s ciljem utvrđivanja strategija za razvitak učinkovite političke poruke.

Deveta studentska konferencija „Neki novi klinci“ održana je u petak, 10. studenoga 2023. godine, u prostoru Stabla znanja u Zagrebu. Osnovni cilj konferencije je potaknuti interakciju studenata odnosa s javnošću i komunikologije i izabranih kolega koji se bave odnosima s javnošću u raznim sferama društva – u tvrtkama, ustanovama i agencijama i dati priliku za stjecanje praktičnih i teorijskih znanja iz odnosa s javnošću.

Ovogodišnja konferencija fokusirala se na vještine, kriterije, kompetencije i obrazovanje koje je potrebno na tržištu rada, a glavne teme su bile kako se istaknuti, koje su potrebne vještine u određenom sektoru i iskustva s tržištem rada. Nagrada „Mlada nada“ se tradicionalno dodjeljuje jednom godišnje u četiri kategorije: za najbolji seminarski rad, završni rad, diplomski rad i komunikacijski plan.

Čestitamo Karlu i želimo mu puno uspješnih kampanja!

Autor bloga: Ela Korbar

Oznake: , , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3