Milinović zna da je bolje spriječiti nego liječiti

DarkoMilinovic_050308_LT_VDa je bolje spriječiti nego liječiti najbolje zna ministar zdravstva. Tako je iz Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi poslano priopćenje kako je naš ministar započeo gradnju  obiteljske kuće u Gospiću. Kako ne bi bilo nikakvih pitanja odakle mu novac, građevinska dozvola, je li sve legalno i čisto i inih upita sličnog sadržaja, glasnogovornica Zora Lažeta potpisuje objavu u kojoj unaprijed odgovara na sve potencijalne upitnike. Priopćenje prenosim u cijelosti:

Ministar zdravstva i socijalne skrbi RH Darko Milinović, dr.med. obavještava hrvatsku javnost da je započeo pripremne radnje za izgradnju obiteljske kuće u Gospiću na naslijeđenom građevinskom zemljištu.

Obavještavamo javnost kako posjeduje građevinsku dozvolu i izvedbeni projekt, a trenutno je u izradi troškovnik.

Gradnju obiteljske kuće financirat će od vlastite ušteđevine koju je stekao nakon više od 20 godina radnog staža, od ušteđevine njegovih i supruginih roditelja i sestre, te iz kredita banke.

Nakon dovršetka troškovnika potpisat će ugovor o izgradnji s izabranim izvođačem.

Zora Lažeta

Koliko god na prvi pogled izgledalo smiješno, ima smisla. Sličnan scenarij odigrao se i s Lukom Bebićem koji je također svojevremeno najavio moguće promjene u svojoj imovinskoj kartici. Iako su mediji to objavili gotovo posprdnim tonom,  činjenica je da ovakvo priopćenje unaprijed eliminira brojna pitanja. Tako da naš ministar može bezbrižno pjevušiti: zidam kuću trokatnicu, mješam maler, motam žicu, pa nek živi, živi  –  transparentnost….

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3