PRijavite svoje PRojekte za HUOJ-ev Grand PRix

Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) raspisala je natječaj za 7. dodjelu Grand PRix nagrada priznanja za najbolja ostvarenja u struci za sve vrijedne komunikacijske projekte ostvarene u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2013. godine. Ovogodišnji je natječaj otvoren od 7. siječnja do 7. veljače 2014., a Grand PRix se dodjeljuje u devet kategorija. HUOJ-ev natječaj izvrsna je prilika da kolegama i stručnoj javnosti pokažete svoj trud i profesionalne uspjehe!
Godišnja nagrada HUOJ-a dodjeljuje se od 2007. godine i izraz je priznanja za izvrsnost u osmišljavanju i provedbi projekata vezanih za strateške komunikacije i odnose s javnošću u tvrtkama i i agencijama za odnose s javnošću, ali i vladinim ustanovama, tijelima lokalne uprave i samouprave, udrugama i drugima. Od 2013. nagrada Grand PRix donosi priznanja za ukupno devet kategorija:

1. Grand PRix za odnose s javnošću u javnom sektoru

2. Grand PRix za odnose s javnošću u nevladinom sektoru

3. Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnom sektoru za velike tvrtke

4. Grand PRix za odnose s javnošću u poslovnom sektoru za male i srednje tvrtke

5. Grand PRix za društveno odgovorno poslovanje

6. Grand PRix za internu komunikaciju

7. Grand PRix za najbolju prilagodbu globalne kampanje

8. Grand PRix za političku komunikaciju

9. Grand PRix za digitalnu komunikacijuGrand-PRix

Među nabrojanim kategorijama noviteti su Grand PRix za najbolju prilagodbu globalne kampanje, Grand PRix za političku komunikaciju i Grand PRix za digitalnu komunikaciju. Osim toga, godišnja se nagrada dodjeljuje u još tri kategorije, čije kandidate predlaže i bira isključivo Stručni žiri HUOJ-a: Komunikator godine osobama iz javnog života koje su se tijekom prethodne godine istaknule u komunikaciji s javnošću te pojedincima iz struke za razvoj profesije, Šipak godine – antikomunikator godine koji nije namijenjen PR-ovcima, već svim javnim osobama koje su se svojim javnim djelovanjem posebno istaknule u neprimjerenoj ili neprofesionalnoj komunikaciji koja šteti kvaliteti javnog dijaloga te Grand PRix za razvoj struke koja se dodjeljuje pojedincima za ukupan dosadašnji rad u odnosima s javnošću te za poseban doprinos razvoju struke u Hrvatskoj.

Ocjenjivanje prijavljenih projekata iznimno je važno za dodjelu nagrada te stručni žiri svakoj prijavi posvećuje jednaku pažnju vodeći se Pravilnikom definiranim kriterijima koji obuhvaćaju Planiranje i upravljanje projektom, Vrednovanje i ostvareni rezultati, Kreativnost i inovativnost te Tehničku izvedbu. Stručni se žiri čini 11 članova struke, a među njima je i Manjgurina izvršna direktorica Nina Išek Međugorac.

Svečani događaj dodjele godišnjih nagrada HUOJ-a najboljim komunikacijskim projektima održat će se 14. ožujka 2014. godine u Matis Absolut Loungeu, Trg Stjepana Radića 3 u Zagrebu. Prijavni obrazac za kupnju ulaznica i sudjelovanje na svečanoj večeri bit će dostupan na web stranici HUOJ-a početkom veljače 2014. o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni putem e-maila, web stranice i društvenih mreža HUOJ-a.

Oznake:
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3