Neslavan kraj Susan Boyle?

Susan Boyle ipak nije doživjela ispunjenje svoga sna iliti čemu služe reality showovi?

Iako već tjednima traje prava pomama javnosti za neuglednom Škotlanđankom, prvo mjesto u finalu natjecanja „Britanija traži zvijezdu”, prema glasovima publike osvojila je plesna skupina Diversity. Velikoj favoritkinji pobjeda je izmakla te je natjecanje završila na drugom mjestu.

Unatoč očekivanim tenzijama u finalnoj emisiji, pred kamerama sve je djelovalo u redu. Naime, ova je neugledna kućanica već imala nekoliko ispada koje su mediji bombastično prenosili po naslovnicama, kako i dolikuje izvještavanju o jednoj zvijezdi.
Susan se isprva ove ‘kobne’ finalne večeri činila nezadovoljna, no na kraju je dostojanstveno čestitala pobjednicima. No, kad su se kamere ugasile, uslijedio je pravi show. Navodno je Susan izgubila kontrolu odmah po silasku s pozornice te je bauljala hodnicima izvikujući kako „mrzi ovaj show”. Nakon toga Susan Boyle je odvedena u bolnicu.

Kako se navodi, u hotelu u kojemu je bila smještena stigla je policija te ju je odvela do bolnice, gdje joj je pružena potrebna pomoć. “Poziv smo zaprimili oko šest sati popodne. Nitko nije uhićen, samo smo ženu odveli u bolnicu na njezin zahtjev”, riječi su glasnogovornika policije. Za razliku od njega, glasnogovornik privatne klinike nije potvrdio tu vijest. Ipak, upućeni tvrde da se slomila zbog medijskog pritiska i novonastale slave te doslovce doživjela slom živaca. Nekontrolirano se tresla i znojila, a nakon što ju nitko nije uspio smiriti, morala je dobiti liječničku pomoć.
Također, prema svjedočenju producenata Susan je već neko vrijeme bila posve “emocionalno iscrpljena”. Tome u prilog govore i incidenti koji su zaredali posljednjih nekoliko dana, prije finalne emisije.
Pod povećalom, nespremna na teret slave, Susan se zadnjih dana teško nosila sa pritiskom te su zabilježeni i manji incidenti s policijom. Isto tako, u izljevu bijesa, jer je sudac Piers Morgan pohvalio 12-godišnjeg Shaheena Jafargholija, 48-godišnjoj Susan Boyle dojadilo je prozivanje sa svih strana te je umalo spakirala stvari i napustila natjecanje.
Kako stvari sada stoje, njoj je prije svega potreban odmor. Tko je kriv za njezin slom teško je reći. Producenti koji su forsirali Susan unatoč nekim naznakama da bi moglo doći do potpunog kolapsa? Publika koja je vrištala i plakala kad bi se pojavila? Ili pak mediji koji su jedva dočekali da ju se razapne po naslovnicama u prilično lošim tonovima? Nažalost, usuđujemo se tvrditi da nitko nije kriv jer su svi radili samo ono što se od njih i očekuje. Natjecanja poput ovoga postoje da bi se zaradio novac i stvorile ikone koje bi i dalje generirale zaradu. Nadalje, ne smijemo zaboraviti kako je, bez obzira na vanjske pritiske, Susan svoj put sama izabrala. I naposljetku, valja imati na umu kako ova priča još nije gotova. Show je završio, no zvijezda Susan Boyle nipošto nije ugasla. Na isti način situaciju vidi i brat Susan Boyle, Gerry: „Njezin san je još uvijek živ i zapravo tek sad počinje. Ipak, proteklih nekoliko tjedana je bila pod stalnim povećalom i to je uzelo svoj danak.” Da to nisu samo prazne priče potvrđuje i vijest da će Su Bo pjevati za Baracka Obamu i to baš 4. srpnja, na američki Dan nezavisnosti.

Kliknite na link na kraju za sve što smo pisali o Susan Boyle ili pogledajte zadnji pregled vijesti o njoj koji nudi Google.

Ako vijesti iz Manjgure želite primati e-mailom pretplatite se ovdje – upišite e-mail adresu i ponuđeni antispam kod, te potvrdite da ste vlasnik adrese klikom na link za potvrdu koji će vam biti poslan na upisanu e-mail adresu.

Lokalni izbori 2009

↑ Kliknite ako želite rotator i na Vašim stranicama

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3