S Manjgurom na Gibonnija u Budimpešti 25.3. – svjetska premijera novog albuma na engleskom

gibo

Još prije mjesec danas smo vam rekli da nas dvojica spremamo nešto posebno za sve vas i da rezervirate 25.3. ako ste spremni na avanturu s nama:-)

Dakle Gibo nastupa 25.3. u Budimpešti kao poseban gost pjevača grupe Simply Red Micka Hucknalla na dijelu njegove europske turneje, a premijerno će izvoditi svoje nove pjesme na engleskom jeziku, koje dosad još nitko u Hrvatskoj nije imao prilike čuti.

Tajna veza koja je spojila Hucknalla i splitskog pjevača zove se Andy Wright, dugogodišnji producent grupe Simply Red, koji je surađivao i s Davidom Bowijem, Annie Lennox i Natalie Imbrugliom, a trenutno producira Gibonnijev album na engleskom jeziku.

Za dva koncerta, 25. ožujka u Budimpešti i 27. ožujka u Pragu, Gibonni priprema nastup koji bi trebao trajati nešto više od pola sata, tijekom kojeg planira izvesti sedam novih pjesama koje će se naći na njegovom albumu 20th Century Man.

– Pjevat ću samo engleske pjesme, no ako to netko iz publike zatraži na hrvatskom izvest ću i jednu staru pjesmu – rekao je Gibonni za Gloriju, trenutno posvećen novom albumu i pripremama za europske nastupe.

Više o novom albumu pronađite u ekskluzivnim intervjuima na Gibonnijevoj fan stranici – GIBONNI Official FanClub.

Manjgura ima svoj autobus koji ide u Budimpeštu na ovu svjetsku premijeru – želite s nama? Pokažite nam sve što ste spremni napraviti kako bi se vijest o novom albumu proširila što više, te nas uvjerite da ste upravo Vi ti sretnici koji će biti među 50 onih koji u ponedjeljak 25.3. idu u Budimpeštu. Krećemo ranije da bi imali nešto vremena po Budimpešti, koncert od 20:00 i povratak u Zagreb u ranojutarnjim satima:-).

Dobijate prijevoz, karte i ono što je najbolje  – novi CD 20th Century Man potpisan od Gibonnija… Mislim da je to sasvim ok – sad vi nama pokažite sve što znate i možete:-)

Cjelokupni program putovanja možete pogledati ovdje.

Za više informacija nazovite Andreju Šipek u uredu Manjgure svakim radnim danom od 9.-16. na 01/4554 222.

Oznake: , ,

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3