Počinje Marketing Meet Up: Renomirani politički stručnjaci otkrivaju zakulisni svijet političkih kampanja

Ovogodišnji najveći Meet Up u regiji započinje panel raspravom vodećih političkih i komunikacijskih stručnjaka o uspješnim političkim strategijama i kampanjama, a sve pod moderatorskom palicom Krešimira Macana

Marketing Meet Up

Kakva nas superizborna godina očekuje? Mijenjaju li čak tri izlaska na birališta pristup u političkom komuniciranju i hoće li digitalno nadvladati klasično političko promoviranje? Koliko su politički dionici već aktivni, prate li moderne marketinške trendove i koliko uopće košta kvalitetna politička poruka? Odgovore na sva ova pitanja i još mnogo više doznajte na prvoj panel raspravi ovogodišnjeg 83. po redu Marketing Meet Up-a pod nazivom „Kako raditi uspješne političke kampanje?“ u utorak, 30.1. u 19 sati u WESPA Spaces na Zavrtnici.

U panel raspravi sudjelovat će Ante Šalinović iz istraživačke agencije Ipsos, Marijana Grbeša, profesorica na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu i Marijan Palić, stručnjak za digitalni marketing i autor hit-knjige „Atomski marketing“ , uz političkog i komunikacijskog stručnjaka te direktora agencije Manjgura Krešimira Macana kao moderatora.

Ne propustite saznati sve intrige i tajne uspjeha političkog svijeta stoga se besplatno prijavite na Meetup.com. Prijave su obavezne!

Što je Marketing Meet Up?

Kao jedno od najredovitijih i najvećih događanja u organizaciji Ilije Brajkovića, iz mjeseca u mjesec Marketing Meet Up mjesto je okupljanja svih marketinških entuzijasta iz regije. Kombinacijom predavanja i umrežavanja, MMU nastoji potaknuti kreativnu misao koja će pomoći unaprijediti viziju marketinga. Cijela priča započela je kao okupljalište usmjereno isključivo na digitalne marketinške stručnjake, no s vremenom je postao središte poduzetnika, freelancera, startupa i svih onih koji žele poboljšati svoje poslovanje kvalitetnom marketinškom komunikacijom.

Tko su panelisti?

Ante Šalinović bavi se istraživanjem tržišta, javnog mnijenja i medija više od 20 godina. Vodio je razvoj većeg broja analitičkih alata koje su standard na marketinškom tržištu Hrvatske i regije – MEDIApuls, BRANDpuls, Dotmetrics. Kroz istraživanja javnog mnijenja sudjelovao u pripremama velikog broja političkih kampanja. Predavač je na Veleučilištu Bernays te kao gostujući predavač na većem broju fakulteta i poslovnih škola.

Marijana Grbeša Zenzerović profesorica je na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Magistrirala je na britanskom London School of Economics and Political Science (LSE) i doktorirala na slovenskom Fakultetu za društvene znanosti (FDV). Predavala je više kolegija na Sveučilištu Penn State u Americi, bila je članica pregovaračkog tima za pristupanje Hrvatske Europskoj uniji te predstavnica Hrvatske u Europskoj zakladi za znanost. Autorica je više od četrdeset znanstvenih i stručnih radova, poglavlja i knjiga o medijima, političkoj komunikaciji i populizmu. Dobitnica je više akademskih i profesionalnih stipendija i nagrada.

Marijan Palić, stručnjak za digitalni marketing, autor hit-knjige „Atomski marketing“ te vlasnik istoimene tvrtke za konzalting u marketingu. Uspješno je vodio političke kampanje na parlamentarnim i lokalnim izborima, marketing IT tvrtke Notch te vodeće poslovne škole u JI Europi – COTRUGLI Business School. Predaje na Poslovnom učilištu Experta na programu Specijalist za digitalni marketing i društvene mreže te u Lideru i Akademiji Demosten.

Krešimir Macan je komunikacijski savjetnik i predavač specijaliziran za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i digitalne društvene medije. Vlasnik je i osnivač Manjgure, jedne od prvih hrvatskih agencija za odnose s javnošću osnovane još 1997. godine. Krešo u svaku kampanju donosi iskustvo stečeno godinama bavljenja komunikacijskim menadžmentom. Vodio je komunikaciju za brojne domaće i strane investicije, uspješno radio u nizu izbornih kampanja u Hrvatskoj i regiji, savjetovao dvojicu hrvatskih premijera, ali i gradio reputaciju brojnih domaćih brendova. Hrvatska udruga za odnose s javnošću HUOJ mu je 2019. dodijelila nagradu Grand PRix za ukupan dosadašnji rad u odnosima s javnošću te poseban doprinos razvoju struke.

 

Oznake: , , , , ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3