Prilika koju ne propuštate – Manjgura vas vodi u Dubrovnik na EAPC konferenciju

Manjgura se kao sponzor priključila organizaciji najvećeg skupa političkih i izbornih konzultanata koji se za dva tjedna održava u Dubrovniku i za kolege iz Hrvatske i regije osigurala limitirani broj kotizacija, budući da je sama kotizacija za konferenciju prilično skupa i za hrvatske prilike (780€ ako ste EAPC član). Dakle molim sve zainteresirane da se jave putem kontakt formulara ili telefonski manjgurama u uredu i iskažete svoj interes. Prednost imaju oni koji će sa samog skupa tvitati ili na bilo koji drugi način izvještavati u stručnim ili društvenim medijima, te ćemo vam čim prije potvrditi vaše kotizacije. Put i smještaj u Dubrovniku nisu organizirani, predsezona je i pokušat ćemo vam pronaći povoljan smještaj u drugim hotelima ili pak privatnom smještaju.

Godišnja konferencija Europskog udruženja političkih konzultanata EAPC 2012 (European Association of Political Consultants) pod nazivom „Izračunajte put do političkog uspjeha“ (Calculating Your Way to Success) održat će se od 10. do 12. maja 2012., u Dubrovniku  gdje će se okupiti neki od najvažnijih i najutjecajnijih europskih i svjetskih stručnjaka iz područja političke komunikacije.

Nakon Beča i Madrida koji su bili domaćini prethodna dva okupljanja, politički konzultanti će zajedno sa stručnjacima iz političkog marketinga, odnosa s javnošću, sociologa, psihologa i stručnjaka za istraživanje javnog mnijenja, razgovarati o brojnim novostima na području političke komunikacija, kao i analizirati izbore koji su nedavno održani (Slovenija, Srbija, Rusija). Više o nekim temama potražite na blogu konferencije.

Dan prije konferencije, bit će održan tradicionalni EAPC Master Class. To je prilika za studente i ostale zainteresirane da ih spin doktori koji su radili u mnogim zemljama svijeta upoznaju s tajnama svojeg zanata.

Više o programu i prijavi saznajte na www.eapc2012.eu 

Oznake: , , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3