Primjena.com – ako se već niste javili, može vam biti krivo…

primjena.com Internet i politički marketing

Koristeći promjene u socijalnoj komunikaciji, prenošenje političkih poruka prolazi kroz tranziciju s klasičnih formi komunikacije, pronalazeći nove putove prema primateljima.
Internet, socijalne mreže, web 2.0, Facebook, YouTube, blog… sve su ovo relativno nove riječi u političkom rječniku, novi koncepti, novi mediji i nove mogućnosti za prijenos ideja i poruka, novi i još nedovoljno iskorišteni kanali za komunikaciju s javnostima.
Osim izravnog pristupa javnosti, Internet političkoj misli omogućuje direktno sučeljavanje, ali i relativno pogodan poligon za preispitivanje stava javnosti, istraživanje i razvoj pojedinih ideja.

Ukratko promjena se događa – SHIFT HAPPENS i zadnji je tren da uskočite na vlak i upoznate se sa zadnjim trendovima u on line komunikaciji – primjena.comkonferencija o Internetu i političkom marketingu samo jedan dan gostuje u Zagrebu, sljedeći četvrtak 12.2. Neću duljiti – sve piše na stranicama konferencije, oslobodite si dan u kalendaru, kolege novinari su dobrodošli, a ako netko ima problema s kotizacijom, slobodno se javite – možda možemo nešto izmisliti, dok nas Davor ne istuče:-)

Oznake: ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3