PRO.PR sljedeće godine u Opatiji – komunikacija u javnoj upravi i novi mediji

11. po redu PRO.PR konferencija u organizaciji Apriori komunikacija održat će se sljedeće godine od 13. do. 16. ožujka u hotelu Ambasador u Opatiji. Program ove međunarodne konferencije posjetiteljima, kao i svih godina dosad, nudi pregršt zanimljivih predavanja stručnjaka iz zemlje i inozemstva te tri panel diskusije na kojima će se raspravljati o utjecaju novih oblika komunikacije na struku odnosa s javnošću i komunikacijskim izazovima u radu javne uprave.

Program je već objavljen, a neki od najavljenih predavača su:

  • Cormac Smith, voditelj odjela komunikacija, Basildon Borough Council
  • Pavel Bulowski, Social Bakers
  • Melisa Tolja, Apriori komunikacije
  • Darko Popović, direktor promocije Pink TV
  • Dr. Trevor Morris, Sveučilište u Westminsteru
  • Vojko Obersnel, gradonačelnik grada Rijeke

 

Među brojnim zanimljivim predavanjima ističemo ono Cormaca Smitha, nacionalnog predsjednika Local Government Communicationsa i direktora komunikacija u Basildonu, koji će zainteresiranima predstaviti promjene u komunikaciji javne uprave koje su nastupile u posljednjih sedam godina u Velikoj Britaniji. Smith je snažan zagovarač promjena u strateškom komuniciranju europskih vlada i smatra kako je potrebna korjenita promjena koja bi pomogla izgradnji čvrstih temelja povjerenja između vlasti i njezinih građana.

I među panel diskusijama našlo se mjesta za problematiku komunikacija javne uprave pa će tako raspravu o njima voditi Alex Aiken iz westminsterskog gradskog vijeća, koji će s kolegama iz Ministarstva uprave Republike Hrvatske i Grada Rijeke ponuditi dodatni praktični uvid u izazove s kojima se suočavaju javni djelatnici.

Stručnjaci za odnose s javnošću koji djeluju u područjima lokalne samouprave na umu trebaju imati i da će se, u sklopu konferencije, dodijeliti i priznanje gradu u zemlji domaćinu konferencije koji je, zahvaljujući komunikacijskom menadžmentu, prepoznatljiv i van granica zemlje.

Panel diskusija „Ljubav, statusi, Kinezi, microwebovi“ pod vodstvom gđe Jasne Bolanče Popović iz zagrebačkog kreativnog studija Paletedesigna, okupit će stručnjake za web dizajn, ali i predstavnike odjela za korporativno komuniciranje u uglednim kompanijama. Sudionici ove diskusije objasnit će utjecaje novih tehnologija i poduprijeti u web dizajnu na brendiranje određenih proizvoda i provedbu aktivnosti odnosa s javnošću.

Neka ljudi govore“, naziv je treće panel diskusije koja je na rasporedu posljednjeg dana konferencije. Vodit će je član organizacijskog odbora IPRA-e, g. Richard Linning, koji će sa predstavnicima udruženja za odnose s javnošću iz Rusije i Hrvatske razgovarati o novim trendovima u komuniciranju i izazovima koji se nameću razvojem novih tehnologija.

Ne zaboravite i nagrade na PRO PR konferenciji!

U sklopu konferencije dodjeljuju se i posebna priznanja PRO.PR Awards, namijenjena profesionalcima koji svojim radom doprinose razvoju struke na području Jugoistočne Europe.  Uz već navedenu nagradu za komunikacijski menadžment grada iz zemlje domaćina, tu je i nagrada menadžeru „čija je vizija usmjerena na kontinuiranu provedbu odnosa s javnošću“ te projektu koji ostvaruje pozitivan publicitet, a međunarodno je poznat.

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3