Produžen rok za prijavu radova na 24. Golden Drum!

Foto: Golden Drum

Foto: Golden Drum

Niste pažljivo gledali na kalendar, a rok za prijavu radova na Golden Drum je prošao? U tom slučaju, imamo dobre vijesti – rok je produžen do 18. kolovoza!

Ovogodišnje 24. izdanje Golden Druma održat će se u Ljubljani od 18. do 20. listopada u Grand Hotel Union Ljubljana, a kako biste se pridružili najboljim svjetskim kreativcima na dvodnevnom festivalu kreativnosti, prijavite svoje radove do 18. kolovoza.

Radove će ocjenjivati dva žirija koja se sastoje od 22 najboljih svjetskih stručnjaka iz kreativne industrije. Predsjednik Best Practice žirija je John Mescall, globalni izvršni kreativni direktor i predsjednik McCann Global Creative Leadership Councila, dok je na poziciji predsjednika Best Piece žirija Bruno Bertelli, globalni glavni kreativni direktor Publicis Worldwidea.

Golden Drum Coompetition je službeno natjecanje festivala, a otvoreno je svim agencijama, oglašivačima, dizajnerskim i produkcijskim kućama, medijskim kompanijama i drugima koji se bave kreiranjem ili produkcijom marketinške komunikacije iz sljedećih zemalja: Albanija, Armenija, Austrija, Azerbajdžan, Bjelorusija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Češka, Cipar, Estonija, Finska, Georgia, Grčka, Mađarska, Izrael, Italija, Kazahstan, Kosovo, Kirgistan, Latvija, Libanon, Litvanija, Makedonija, Malta, Moldavija, Crna Gora, Poljska, Rumunjska, Rusija, Srbija, Slovačka, Slovenija, Tadžikistan, Turska, Turkmenistan, Ukrajina i Uzbekistan.

Svi prijavljeni radovi moraju biti objavljeni/implementirani po prvi put između 1. siječnja 2016. i 18. kolovoza 2017. godine. Također, radovi koji se prijavljuju na ovogodišnji Golden Drum ne smiju biti prijavljivani na nekom od ranijih Golden Drum natjecanja.

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3