Seminar o lokalnim izborima u Zagrebu, Osijeku i Splitu

Kako se pripremiti za lokalne izbore i što sve treba očekivati? Postoji li poneki trik koje možete upotrijebiti kako bi poboljšali svoje šanse u izbornoj areni i pobrinili se da vaše poruke dopru do šire publike? I naravno, jedno od najvažnijih pitanja u čitavoj kampanji koje glasi: kako uvjeriti (neodlučne) glasače da svoj glas daju baš vama, a ne vašim političkim protivnicima?

Odgovore na ova i još mnoga pitanja dobit ćete ako posjetite seminar pod nazivom „Kako se pripremiti za lokalne izbore“ koji će se krajem studenog i početkom prosinca održati u Zagrebu, Osijeku i Splitu. Kroz sve tajne uspješnog vođenja političke kampanje provest će vas voditelj seminara Krešimir Macan, priznati stručnjak za odnose s javnošću specijaliziran za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i nove društvene medije koji je u svojoj bogatoj karijeri u ulozi savjetnika sudjelovao u nizu političkih kampanja u zemlji i inozemstvo.

Seminar je, prije svega, namijenjen svima onima koji su zainteresirani za aktivno sudjelovanje u izbornim kampanjama na bilo kojoj razini ili samo žele dobiti bolji uvid u izborni proces na lokalnoj razini. Puno toga se promijenilo u posljednje četiri godine, kako u svijetu tako i u Hrvatskoj te ona ista pravila i okolnosti koje su jednog kandidata dovele na vlast na prethodnim izborima, sad možda više ne vrijede. Upravo iz tog razloga ništa se ne smije prepustiti slučaju i potrebno je ususret kampanji razraditi kvalitetnu strategiju s jasno definiranim taktikama, porukama i, naravno, ciljevima. Iznenađenja u izbornoj noći nisu neobična pojava te se na vrijeme treba pobrinuti da se ne dogode upravo vama.

Također treba imati na umu da se izbori za čelna mjesta u gradovima, županijama ili pak općinskim vijećima, po mnogočemu razlikuju od onih na nacionalnoj razini, prvenstveno zbog manjih sredina u kojima se održavaju, što samo po sebi nameće nešto drugačiji pristup, pravila igre i tehnike. Iako možda mislite da izborni proces poznajete kao vlastiti džep te baratate svim potrebnim oruđem za pobjedu, dopustite da vas iskustva drugih ljudi dodatno pripreme i daju vam poneku novu ideju kojom ćete, nakon prebrojavanja glasova, ostvariti toliko priželjkivanu prednost na biralištima.

Prvi seminar Krešimir Macan održat će 27.11., u Zagrebu u Hotelu Sheraton od 9:00 do 16:30, dok je seminar ponovno na rasporedu nekoliko dana kasnije u Osijeku 30.11., u prostorijama Hrvatske gospodarske komore od 10:00 do 16:30. O točnom vremenu i mjestu održavanja seminara u Splitu obavijestit ćemo vas naknadno.

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3