Severina – žena na zadatku

Najčitanija vijest ovog ponedjeljka na portalu Jutarnjeg lista bila je (i u ovom trenutku još jest) „Macan: To više nije zafrkancija. Ona svjesno provocira premijerku!“. ‘Ona’ je Severina.

„Rekao bih da se radi o dobro promišljenoj zafrkanciji i nikako slučajnoj. Da je Severina ostala na onome od prošlog ljeta, onda bih rekao da je to bila fora, ali sad mi se čini da nastupa pomalo oportunistički, iako ne zbog vlastite promocije. Ona svjesno provocira i zna da će zbog toga dobiti publicitet, ali opet, Severina je superbrend i može sebi sve dopustiti. Sjetimo se njezinih majica s Majkom Božjom. Uvijek se nekako stavljala na stranu javnosti i na neki način ona je kod nas ono što Amerikanci imaju u svojim televizijskim noćnim showovima s, primjerice, Jayem Lenom u kojima se ismijavaju političari, jer takvih stvari kod nas nema. Međutim, ono sa zakonom o umjetnoj oplodnji je bio stav jedne žene, a ovo s brošem je politički stav. Pitanje je zapravo tko je taj koji joj sugerira da je prilika da nešto izvede. No, treba joj skinuti kapu jer se ne boji iskazati stav, iako je možda malo kalkulantski“, za Jutarnji je rekao Krešimir Macan.

Već smo (mi, ja, detalji) povodom njezinih lanjskih istupa protiv Jadranke Kosor pisali o Seve. Prisjetimo se tadašnjeg Red Carpeta:

Nije naodmet napomenuti ni da se desetak dana prije (17. ožujka) ovog najsvježijeg istupa, Nik Titanik dosjetio ‘kobnog’ broša, zbog čega još jednom skidam kapu.

Ovaj broš zaista nažalost sutra neće vrijediti ništa.

 

Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3