Šprajcov istup u nedjeljnom dnevniku top tema na Facebooku

Index.hr je stranica s najvećim brojem interakcija (32.014) povezanim s događanjima koje je izazvalo Šprajcovo obraćanje Programskom vijeću u zadnjim minutama središnjeg Dnevnika. No, facebookovci potporu nisu izražavali samo HRT-ovom novinaru pa se tako na drugom mjestu našla stranica Potpora M.P. Thompsonu sa 29.651 interakcija. Iza nje slijede dvije dnevne tiskovine – Jutarnji (13.986) i 24 sata (12.008) te Tportal (11.787).

Osim po broju interakcija, Index.hr je zauzeo prvo mjesto i kao najbrže rastuća stranica sa čak 12.138 novih članova. S obzirom na to da je ovo vrijeme kupnje božićnih darova, ne iznenađuje podatak da se 6.791 Hrvata priključilo stranici YokoShopping Hrvatska i tako joj omogućilo da zauzme drugo mjesto na našoj ljestvici. Na trećem mjestu nalazi se Put oko svijeta (+5.357) dok se Bilic Vision našao na četvrtom sa samo 42 člana manje. Peto mjesto zauzeo je Lidl Hrvatska (+3.336).

Već uobičajeno među najpopularnijim statusima našao se i onaj predsjednika Ive Josipovića. Ovoga puta predsjednik se osvrnuo na predaju mandata premijeru Milanoviću te je izrazio nadu za konstruktivnom i uspješnom suradnjom s novom Vladom. Druginajpopularniji status objavila je stranica Put oko svijeta kojim nas je podsjetila na „Izgubljeni grad Inka“, Machu Picchu.

Provjerite top listu domaćih Facebook stranica na portalu SocialSense.me.

http://www.drap.hr

 

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3