Sva tri prijavljena Manjgurina projekta u finalu Grand PRix natječaja za 2013. godinu

U 30 dana koliko je trajao natječaj za 7. dodjelu nagrada Grand PRix za najbolja ostvarenja u struci, na HUOJ-evu adresu pristigao je rekordni broj komunikacijskih projekata realiziranih u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2013. godine. U finalu su se našla i sva tri prijavljena projekta Manjgure, čime smo agencija s najvećim brojem projekata u ovom dijelu natjecanja, uz Media val.

1907821_10152675043374899_2130625221_oNaša manjgura i manjak danas su stručnom žiriju, na smotri finalista, prezentirali projekte koji spadaju u područje javnog sektora i političke komunikacije. Riječ je o projektima – “Grad Pula, Arena dobrih festivala” (u suradnji  s Gradom Pula), “Stjepan Kožić, naš župan!” (u suradnji s HSS-om Zagrebačke županije) te “Šibeniče, probudi se. Vrime ti je!” (u suradnji s HDZ-om iz Šibenika).

Svake godine Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) odaje priznanje kolegama specijaliziranima za osmišljavanje i provedbu strateških komunikacija i odnosa s javnošću u tvrtkama, vladinim institucijama i tijelima lokalne uprave i samouprave. Tako će biti i ove godine, točnije u petak, 14. ožujka u Matis Absolut Loungeu kad će se proglasiti dobitnici i dodijeliti nagrada Grand PRix u ukupno devet kategorija.

Finaliste, kao i pobjednike, bira Stručni žiri koji se sastoji od 11 članova uglednih predstavnika tvrtki i javnog sektora, stručnjaka iz agencija za odnose s javnošću, predstavnika visokoškolskih ustanova i znanosti, odnosno katedri koje izučavaju upravljanje komunikacijama.

 

Oznake: ,

Pročitajte i…

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3