Tri nove kategorije nagrada na 10. Grand PRixu

Foto: HUOJ

Foto: HUOJ

Ovogodišnji Grand PRix obiluje novinama budući se svake godine ulaže dodatan trud kako bi se podigla kvaliteta ove prestiže komunikacijske nagrade.

Osim već spomenutih kategorija za regionalnu i lokalnu samoupravu te kategoriju za tijela državne vlasti RH, predstavljamo vam i nagradu Grand PRix za sponzoriranu komunikaciju, za organizaciju događaja te za komunikacijsku strategiju.

Pa krenimo redom:

  • Nagrada Grand Prix za sponzoriranu komunikaciju dodjeljuje se za najbolju sponzoriranu komunikaciju događaja, organizacija, pojedinaca, projekata.
  • Nagrada Grand PRix za organizaciju događaja dodjeljuje se za najbolje organizirano i provedeno događanje.
  • Nagrada Grand PRix za komunikacijsku strategiju dodjeljuje se za najbolju komunikacijsku strategiju.

Ove nove natjecateljske kategorije još jedan su dokaz kontinuiranog rada i podizanja kvalitete čitavog projekta s ciljem što većeg broja prijavljenih projekata i podizanju svijesti o struci odnosa s javnošću.

Ako ste propustili pročitati o nominacijama za komunikatora godine, to možete učiniti ovdje, a sve informacije o Grand PRixu saželi smo ovdje.

Iako su normalne prijave završile, još se uvijek imate vremena pohvaliti svojim projektima! Kasne prijave traju sve do 31. prosinca 2017., stoga prste na tipkovnice i pišite!

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3