Tvitomanija od 8. do 12. svibnja u Novom Vinodolskom

Od 8. do 12. svibnja korisnici društvenih mreža regije bit će okrenuti k Novom Vinodolskom.
Naime, Novi Spa hotels & resort bit ćedomaćin Tvitomaniji – najvećoj regionalnoj konferenciji o društvenim mrežama na kojoj će se okupiti više od 1000 gostiju s mnogobrojnim predavačima među kojima su Antonija Mandić, Zoran Šprajc, Nadan Vidošević, Krešimir Macan i mnogi drugi.Tvitomanija

Od prve Tvitomanije održane u Beogradu 2011. godine, Tvitomanija je rasla i širila se na razne oblike internetske komunikacije. Posljednji uspješni projekt organizatora Tvitomanije Zorana Torbice (@torbica) i njegove ekipa bila je Blogomanija održana u prosincu 2012. godine u hotelu Falkensteiner na Staroj planini. O Blogomaniji i njenom utjecaju na regionalne društvene mreže najbolje govore same brojke: Preko 7600 objava na društvenim mrežama bavilo se s Blogomanijom, a vidjelo ih je preko 2 milijuna ljudi!

Ipak, najveća prednost Tvitomanije kao projekta je to što se ne radi o zatvorenoj konferenciji, na nju izuzetno lagano ući – ne plaća se ni kotizacija! Samo se potrebno prijaviti i osigurati smještaj u Novi Spa hotels& resortu, i Tvitomanija je na dohvat ruke.  Za cijenu od 100 eura, koliko košta polupansion u hotelu, posjetitelji dobivaju sve prednosti koje im hotel pruža, kao i mnogobrojna predavanja čiji točan program možete pročitati ovdje.

Sam cilj Tvitomanije najbolje je izrazila Mina Smiljanić (@mina_fu): „Želimo pokazati da je znanje nešto što se dijeli i da je sam Internet takav da možemo učiti, međusobno se povezivati, napredovati i tako stvarati novi, bolji svijet za sve nas“.

Želite li se pridružiti tvitomanijacima u Novom Vinodolskom, proučite dodatne informacije o smještaju i pridružite nam se na najvećoj regionalnoj konferenciji o društvenim mrežama.

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3