Zagonetnog dječaka u četiri tjedna prikazivanja pogledalo 50.000 gledatelja

Antonio Parac i gledateljiceNakon četiri tjedna prikazivanja, ekranizaciju novih pustolovina Kušanovog Koka pogledalo je već 50.000 gledatelja. Pedesettisućitu ulaznicu za «Zagonetnog dječaka» kupila je Leana iz Zagreba koja je sa svojom prijateljicom Lucijom došla pogledati film nakon što su «Koka i duhove», kako kaže, pogledale desetak puta. Djevojčice je u kinu CineStar Avenue Mall dočekao Antonio Parač, glavni glumac filma, iznenadio ih poklonima i nakon fotografiranja poželio im da uživaju u  filmu.

„Zagonetni dječak“ velikom je gledanošću pokazao kako želja publike za domaćim filmom ne jenjava. Film Dražena Žarkovića, iako namijenjen mlađoj publici, u mjesec dana prikazivanja uspio je privući i one starije koji su još kao djeca uživali čitajući romane Ivana Kušana.

Film su proizveli Kinorama i HRT, a distribuira ga 2i Film. Uz mladog Antonia Parača koji je po drugi put utjelovio Koka, ostale uloge odigrali su Vanja Markovinović, Karlo Maloča, Filip Ružić te Toma Budanko kao zagonetni dječak.

Producentica filma Ankcia Jurić Tilić gostovala je u emisiji Sonje Šarunić na radiju Sljeme, a što je imala reći o filmu i životu poslušajte u nastavku. ovdje.

Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3