Zbogom cigareti u tri laka koraka

Svi znamo da je super biti nepušač, lako je to reći, ali recite vi jednom strastvenom pušaču kako će doista moći nastaviti dalje bez NJE? Iako omražena koliko i voljena, cigareta je jedina uvijek tu kad je trebamo i vjerna je pratiteljica svih uspona i padova, veselica i nervoza. OK, ona užasno smrdi i uzrokuje sto zloćudnih bolesti,  ali zato daje poseban čar malim dnevnim ritualima. Ona je točka na „i“ i šlag na kraju kojeg se teško odreći.

Uglavnom, strah od suočavanja sa životom bez duhanskog dima dokazano je najveća prepreka donošenju odluke o prestanku pušenja. Temeljna ideja vodilja nedavno pokrenute škole za nepušenje „123 Prestani pušiti“ i jest djelotvorno uklanjanje straha od nepušenja, odnosno postizanje onog čudesnog klika u glavi koji omogućuje trajno odbacivanje cigarete bez tegoba. Uspješnost seminara viša je od 80%, dok se onima rijetkima koji ipak ponovno pokleknu pred duhanskim porokom omogućuje „popravni“ seminar, odnosno puni povrat novca u slučaju nerealiziranog prestanka pušenja u garantnom roku od 60 dana.

Samo u narednih mjesec dana, odnosno u četiri uzastopne nedjelje počevši od 14. veljače, ovaj jednodnevni četverosatni seminar dostupan je u Zagrebu po simboličnoj cijeni od 123 kune, uključujući i PDV. Inače, redovna cijena seminara iznosi 1.968 kuna.

U svakom slučaju, prilika koju jedan iole ozbiljniji pušač ne bi smio propustiti 🙂

Jedan od sponzora seminara je i Manjgura, koja usput budi rečeno, po svom sastavu bilježi oko 80% nepušača. A i oko onih preostalih 20%, obruč se polako ali sigurno steže…

Niže reportaža o školi nepušenja s vijesti Net TV-a:

Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3