Željka Ogresta i Krešimir Macan upoznaju vas sa Ženama u biznisu

Sedmu godinu zaredom Lider organizira konferenciju Žene u biznisu kojom pomiče granice i stereotipe o ženama kao poduzetnicima.

Željka Ogresta i Krešimir Macan – ovogodišnji voditelji konferencije…

Ovogodišnju Liderovu konferenciju vodit će Željka Ogresta, jedno od najpoznatijih televizijskih lica. Svojom bogatom karijerom danas je pravi primjer ženama da se njihov rad cijeni, za što je uostalom 2007. i dobila jednu od najvećih svjetskih televizijskih nagrada u Švicarskoj pod nazivom “Zlatna ruža”.

Željka Ogresta – voditeljica konferencije

Uz Željku, program će voditi i Krešimir Macan, komunikacijski stručnjak i generalni direktor Manjgure. Zahvaljujući bogatoj karijeri i brojnim javnim nastupima, ali i sudjelovanjima na konferencijama izvrstan je suvoditelj.

Krešimir Macan – voditelj konferencije

Uspješnim primjerima iz prakse, ženama koje vode jedne od najvećih i najutjecajnijih poduzeća Lider svake godine dokazuje da poražavajuće statistike o ženama imaju svijetlu budućnost i da su promjene na globalnoj razini sve bliže.

I ove godine, kao što je to već tradicija, Lider će predstaviti 300 najuspješnijih žena u biznisu u Hrvatskoj.

Konferencija će se održati u četvrtak, 7. prosinca. O samoj konferenciji, prijavama i sugovornicima više informacija potražite ovdje.

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3