Zlatne nagrade Web::Strategije 2009 – rok za prijave je 5.studeni!

zlatna_nagrada_webstrategijeU sklopu Web::Strategije 6, konferencije o internetskom marketingu i web poslovanju s temom društvenih medija održat će se dodjela Zlatnih nagrada Web::Strategije 2009. Vremena za prijave je malo, rok je 5. studeni, stoga brzo pročitajte tekst i prijavite se. Ukupno devet nagrada je podijeljeno u tri kategorije, a u skladu s temom konferencije, sve vezane uz društvene medije.

Svrha nagrade je jasna: promicanje i poticanje web poslovanja i internet marketinga kroz društvene mreže u regiji. “Nagrada dolazi kao kruna onima koji su svojim ovogodišnjim radom i angažmanom strastveno i nesebično doprinjeli poboljšanju uvjeta za poslovanje i oglašavanje na webu (i internetu općenito)”, stoji na službenim stranicama Web::Strategije.

Prije svega da predstavimo stručni žiri i spomenute kategorije. Na području Izvrsnost društvenog medija 2009 o nagradama će odlučivati Dario Šuveljak, Siniša Gavrilović i Vanja Bertalan. Stručni žiri za Doprinos društvenim medijima 2009 čine Krešimir Macan, Saša Šredl i Ana Keglović Horvat. O nagradama za Društvenu marketinšku kampanju 2009 odlučivati će Daniel Kašaj, Gjuro Korać i Aleksandra Đermanović.

Ukoliko ste osmislili dobar projekt ili primjetili takav, a  želite prijaviti nominacije za Zlatnu nagradu Web::Strategije, sve što trebate jest navesti tražene informacije koje su objavljene na stranicama Web::strategije i poslati ih na mail adresu nominacija@webstrategija.com. Prijave se primaju najkasnije do 5.11.2009. u 16 sati (vremenska zona = GMT +1 / GMT +2). Vremena je još malo, stoga požurite! Na kraju krajeva, svi znamo da je puno hvale vrijednih ideja ostvareno na području društvenih mreža.

Valja napomenuti da se na šestu Web::Strategiju koja će se održati 19. i 20. studenog u Zagrebu,  možete prijaviti ovdje, dok sve dodatne informacije možete potražiti na web stranicama konferencije ili putem maila: info@webstrategija.com ili broja 091/212 92 87.

Oznake:
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3