I Edwardsova ljubavnica Rielle Hunter pala s komunikacijskog Marsa

O bivšem senatoru Johnu Edwardsu i njegovom katastrofalnom kriznom komuniciranju već smo pisali, no saga se nastavlja. Edwardsovim stopama je krenula i njegova ljubavnica, koja očito iz njegovog primjera nije ništa konstruktivno naučila.

Naime, Rielle Hunter, Edwardsova ljubavnica dakle, pristala je na ekskluzivan intervju za američki magazin GQ. GQ je pravi muški časopis gdje se žene može puno ćešće zamijetiti na fotografijama nego u tekstovima. Hunter je tako svoju dušu otvorila novinarki kojoj je tekst trebao samo da poprati njene fotografije, te joj je ispričala sve detalje ljubavne veze s Edwardsom.

Tako je Rielle  „džabe“ otvorila dušu, a mogla je priču dobro naplatiti. Hunter je valjda htjela sebe prikazati „onakvom kakva jest“ jer su mediji o njoj stvorili negativan imidž, a za to je dobila i Edwardsov blagoslov jer „zna koliko joj je istina važna u životu“. Uglavnom…

Potom- šok i nevjerica! Rielle Hunter je zbog intervjua na kraju navodno plakala puna 2 sata, kad je vidjela svoje golišave slike objavljene uz intervju koje, po njenom mišljenju izgledaju „vulgarno i odvratno“. Fotografiju na kojoj pozira držeći kćer na grudima, ocijenila je pak “neukusnom”. Iz GQ poručuju kako je Hunter bila svjesna činjenice da će editorijal biti seksi i zavodljiv, dok ona tvrdi kako je povjerovala obećanju fotografa Marka Seligera da će editorijal biti profinjen.

E pa sad… zašto je onda pristala na fotografiranje, odjevena samo u bijelu košulju? Zašto se slikala s kćerkom na grudima? Možda je tijekom slikanja budna spavala :-). Ili se jednostavno malo preračunala pa je dobila publicitet kakvom se nije nadala? Što god… trebala je o tome prije razmišljati!

Dakle, iz cijele ljubavne afere Edwards-Hunter imali smo dva dobra primjera kako se u kriznim i bilo kakvim drugim situacijama NE komunicira!

Detaljnije je o cijeloj priči u više nastavaka i uz puno detalja pisao Jutarnj list:

‘Zbog mene je John Edwards ostavio ženu koja ima rak’
Nakon seks afere, istraga o malverzacijama
Videosnimke seksa Edwardsa i ljubavnice
John Edwards: Zbog djevojke s kamerom izdao svoju obitelj i naciju
Najškakljiviji trenutak: Golu ljubavnicu od senatorove pratnje spasio lanac na hotelskim vratima
John Edwards: Čim je javno obznanio da mu je žena bolesna, poslao je cvijeće ljubavnici
JOHN EDWARDS – ‘Sakrij sve! Gladni i jadni trebaju me u Bijeloj kući’
John Edwards: Ako DNK test pokaže da sam ja otac, lažirat ćemo ga za javnost
‘Prijatelju, molim te, izjavi da je dijete moje ljubavnice – tvoje’

Više članaka na temu Johna Edwardsa potražite ovdje.

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3