Političari u kampanji moraju biti spremni na sve

Prikupljanje glasova je završeno, a smješkanje, dijeljenje voća i povrća pa čak i rakije te ostalih rekvizita se nastavlja. Tako je Vesna Pusić, pokušavajući zadobiti pokoji glas na zagrebačkom Dolcu naišla na otpor – bijesna gospođa „počastila“ je kandidatikinju psovkom, a Vesna Pusić nije ostala dužna i vratila istom, neprimjerenom mjerom. Kako se političari trebaju ponašati, moraju li biti spremni na provokacije te kako se nositi s njima, odgovara naš Krešimir Macan u prilogu za Dnevnik Nove TV.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XzThdwA9mkQ[/youtube]

Kao što ste vidjeli nisu naši političari iznimke. HNS ima, moglo bi se reći, već tradiciju sličnih ispada – Čačić novinarki “jebe sto bogova bezobraznih”.

“Ja govorim, a onda vi režete što hoćete… jebem ti sto bogova bezobraznih, da ti jebem sto bogova bezobraznih… Andreja, molim te, to nemremo tak radit… ako postoji minuta i pol, onda minuta i pol. Nemrete vi misliti za mene…” – ljutito govori nervozni Čačić.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s6DA0TMn4m0[/youtube]

I to je samo jedna strane medalje – npr. morate znati odgovore i na tzv. nezgodna pitanja – Dragan Primorac u Jutarnjem listu kako je to duhovito primijetila Dragana Radušuinović:

Pitalo Primorca treba li Sabor prihvatiti sporazum o arbitraži sa Slovenijom. Primorac kaže:
– EU nema alternativu, a hrvatski teritorij nema cijenu. Hrvatskoj zato trebaju političari koji mogu osigurati i jedno i drugo, a ja tvrdim da je to moguće.
Eto i logičnog potpitanja:
– Na koji način?
I eto Primorca:
– Postanem li predsjednik, Hrvatska neće izgubiti ni milimetar svojeg teritorija.
Ide i slijedeće pametno potpitanje:
Da ste sada predsjednik, biste li podržali arbitražni sporazum?
Pa će Primorac:
– Hrvatska nema alternativu bez EU, a to je moguće bez gubitka teritorija. Učio sam od najboljih, radim s najboljima i znam da je to ostvarivo!
I što da ja sada kažem? Mogu samo reći da je ovo bilo da jednostavno pukneš od smijeha. I kad se prestaneš smijati da pročitaš ponovno i da se smiješ još malo.

Spin radi spina ušao je i u Hrvatsku na velika vrata s ovom kampanjom:-) Puno zujanja, malo meda – rekao bih narod:-) Stoga ne se ljutiti, nikad – pa i ako vam se sprdaju s kampanjom – to u kampanji nije dopušteno:-)

Parodija plakata PravDA Ive Josipovića

Parodija plakata PravDA Ive Josipovića


A i Milan Bandić je baš odlučio uvesti zelenu zonu baš svugdje...

A i Milan Bandić je baš odlučio uvesti zelenu zonu baš svugdje...

I odličan plakat za promicanje ljudskih prava s iranskim predsjednikom Mahmoud Ahmadinejad (naravno fotomontaža)

Ahmadinejad dobio tortu u lice

Ahmadinejad dobio tortu u lice - kampanja za ljudska prava

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3