23. izdanje Golden Druma počinje sutra!

Ljubljanski dvorac

Ljubljanski dvorac

U sljedećih nekoliko dana, ljubljanski dvorac postat će marketinško središte koje će okupiti komunikacijske i marketinške stručnjake iz cijeloga svijeta.

Sutra, 18. listopada, počinje 23. izdanje Golden Drum međunarodnog festivala kreativnosti, koji je ove godine oborio rekorde u broju prijava – čak 1215 prijava iz 26 zemalja natjecat će se za Golden Drum awards. Osim toga, više od 40 predavača na pozornici će obratiti najzanimljivije teme iz marketinške i kreativne industrije, uključujući i iznimnu Cindy Gallop. Na četverodnevnom festivalu gosti će imati prilike uživati u brojnim društvenim događanjima, a velika završnica očekuje nas u petak, 21. listopada, na Awards Ceremony kada će biti dodijeljene nagrade.

„S osvježenim imidžem i lokacijom, kao i konkurencijom i kongresnim programom, festival je krenuo novim putem, šaljući pritom jasnu poruku da je prerastao okvire oglašavanja i preuzeo platformu kreativnosti“, rekla je Mojca Briščik, glavna direktorica Golden Druma i Slovenske oglašivačke komore.

Od 40 gosta predavača na festivalu, delegati će imati priliku slušati i najnovijeg člana Golden Drum Hall of Fame, Dušana Drakalskog, kao i predsjednike žirija obaju natjecateljskih programa – Grahama Langa (Best Piece) i Eduarda Marquesa (Best Practice). Glavna gošća predavačica na festivalu je Cindy Gallop, a njeno predavanje „How to Change the World through Advertising“ održat će se u srijedu, 19. listopada u 16:30 sati u Grand Hotel Unionu.

Oznake: , ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3