3,2,1 kreni i ludnica lokalnih izbora traje sve do 15.5. u ponoć

Pred nama je 15 ludih dana. Dobro se zabavite i izađite na izbore, nemojte ostati doma. Mi ćemo ih nastojati pratiti sa svih strana i izvlačiti vam ono najzanimljivije.
Lokalni izbori 2009
Bandum Kerić me je jučer fino obradovao, pa se i vi zabavite.
Milan Bandić treba raditi
Čitam Novi list od srijede, kažu ide Bandić s novim plakatima – da to nije ovo s njegova weba – poručuje profesoru Kregaru – treba radit, ne samo pričat? Što god da jest – u Zagrebu i Splitu neće biti dosadno:-) (Nadam se da se neće stvarno i potući do kraja kampanje). A vala niti u Sinju:-) ili jednom Jastrebarskom.
Nataša Poparić SinjNataša Poparić je odlučno uzela stvar u svoje ruke i krenula osvojiti Sinj, a na Jasku juriša posve mlada ekipa – bit će zanimljivo:-) Nešto slično se događa i u Zelini. Samo naprijed…

Ponavljam nekoliko važnih i korisnih linkova:
http://www.izbori.hr/Državno izborno povjerenstvo – stranice na kojima se objavljuju sve službene informacije o lokalnim izborima.
Službene upute i obrasce tražite na ovim stranicama.

Rezultati lokalnih izbora 2005 – rezultati prošlih izbora su važna referenca, ako želite vidjeti kako su se birači ponašali u prethodnom izbornom ciklusu, a nije naodmet pogledati i rezultate parlamentarnih izbora 2007, iako jedni s drugima nemaju veze – vidjet ćete po rezultatima.

GONG se sprema intenzivno za lokalne izbore. Pogledajte njihove upute za kandidate, kao i upute kako nezavisni kandidati mogu kontrolirati izborni postupak – samo glasovanje i brojanje glasova – nemojte da vam ukradu pobjedu zadnji tren:-). Upravo su danas objavili upute i za promatrače.

Pravila HRT-a za praćenje lokalnih izbora pronađite ovdje.

Žene na lokalnim izborima izborima prati Libela – bit će zanimljivo vidjeti kako će one proći na ovim izborima.

Za sve one koji preferiraju Facebook – tu je fan page Lokalni izbori 2009 i gomila osobnih profila i grupa vezanih za pojedine jedinice lokalne samouprave i kandidate.

Kliknite na link na kraju za sve što smo pisali na temu lokalni izbori ili pogledajte zadnji pregled vijesti koji nudi portal Lokalni izbori – nastoji donijeti pregled objavljenih članaka na temu lokalnih izbora po hrvatskim medijima, te praktične odgovore na upite i savjete vezane uz lokalne izbore širom Hrvatske.

Ako vijesti iz Manjgure želite primati e-mailom pretplatite se ovdje – upišite e-mail adresu i ponuđeni antispam kod, te potvrdite da ste vlasnik adrese klikom na link za potvrdu koji će vam biti poslan na upisanu e-mail adresu.

Lokalni izbori 2009

↑ Kliknite ako želite rotator i na Vašim stranicama

Oznake: ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3