9. konferencija HUOJ-a 02.-04.10.2008. Opatija

9. konferencija HUOJ-a 2.-4.10.2008 OpatijaGodišnje okupljanje hrvatskih profesionalaca u odnosima s javnošću – 9. konferencija Hrvatske udruge za odnose s javnošću održat će se u Opatiji od 2. do 4. listopada 2008., u Grand Hotelu Četiri opatijska cvijeta. Teme o kojima će se na konferenciji govoriti su kao i uvijek dosad različite: umijeće komuniciranja, politička komunikacija i odnosi s javnošću, lobiranje, interne komunikacije i upravljanje promjenama, upravljanje problemima te odnosi s javnošću na Internetu. Organizirat će se i okrugli stol: „Mediji i odnosi s javnošću“ u kojima će sudjelovati ugledni stručnjaci i novinari.
Cijeli raspored potražite ovdje, a mi smo ponosni najaviti da ćemo i kao agencija sudjelovati u programu konferencije s predavanjem koje će u petak 3. listopada u 15:00 održati dr. Marijana Grbeša s Fakulteta političkih znanosti i Krešimir Macan iz naše agencije – Ususret personaliziranim lokalnim izborima 2009.: kako graditi strategiju i pobijediti.
S obzirom da nas prvi personalizirani lokalni izbori očekuju 17. svibnja 2009. vjerujem da će tema biti aktualna i zanimljiva i ljudima izvan odnosa s javnošću.
Zlatni sponzor konferencije je www.Presscentar.hr, novi on line alat za plasiranje objava za medije, koji se ovih dana promovira medijima i agencijama, pa privirite što to oni nude.
A za sve one koji imaju vremena i novca za dvije konferencije u nekoliko tjedana pogledajte što nudi prvi Weekend Media Festival 2008.

Oznake: , , , , ,
Pročitajte i…
Kategorije
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3