Blogomanija – jedinstveni susret blogera iz čitave regije

U razdoblju od 7. do 9. prosinca u hotelu Falksteiner, smještenom na životopisnom srpskom skijalištu Stara planina održat će se jedinstvena konferencija, namijenjena blogu, blogerima i onima koji se tako osjećaju – Blogomanija. Konferencija će okupiti najpopularnije blogere iz čitave regije, kao i veliki broj posjetitelja koji prate i poštuju njihov rad ili žele ući u blogerske vode.

Tema prve Blogomanije bit će Utjecaj blogova i društvenih mreža na društveni i politički život u Srbiji i regiji. Trodnevna konferencija uključivat će brojne panel diskusije, predavanja i radionice. U diskusijama će sudjelovati najčitaniji blogeri iz regije, koji će govoriti o stanju u blogosferi, perspektivama bloganja i drugim popularnim temama vezanim za blogove.

Organizatori obećavaju široku lepezu digitalnih tekstova: od glamura modnih i blogova koje vode poznate ličnosti, preko blogova o ishrani pa do rijetkih zanata i umjetničkih blogova. Građenje i održavanje odnosa između blogera, medija i PR profesionalaca imat će posebno mjesto u programu, a posebno interesantne će biti priče o osobnim i profesionalnim uspjesima koje su ostvarili, sada već široko poznati, blogeri.

Krajnji cilj Blogomanije je uspostavljanje komunikacije između regionalne zajednice blogera, tvrki i države, kao i dijaloga između online i offline medija. Ideja je da se na jednom mjestu okupe svi sadašnji i budući blogeri kako bi razmijenili i stekli nova znanja o ovom sve moćnijem medijskom kanalu koji mijenja svijet oko nas. Naime, organizatori ističu kako je blog jedan od najefikasnijih oružja u formiranju stavova najširih slojeva društva, i potpuno slobodan izraz mišljenja nezavisnih i često veoma stručnih autora. Povijest je također pokazala da je blog trenutno jedan od najdominantnijih načina za promociju kako pojedinaca, tako i tvrtki.

Blogomanija je specifična i po tome što otvara mogućnost posjetiteljima da sami predlože temu predavanja i tako aktivno sudjeluju u stvaranju ovogodišnje konferencije te se i sami prijave kao predavači. Također će kroz nekoliko radionica moći naučiti kako postaviti i održavati blog, kako pisati da privuku redovno čitateljstvo, kao i kako do zarade od bloga.

Sudjelovanje na Blogomaniji je besplatno pa nema razloga da se ne prijavite i pridružite ostalim blogerima na Staroj planini.

Oznake: ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3