Croatia Top 100 – Popularna turistička aplikacija odsad i za iPad korisnike

Hrvatska aplikacija “Croatia Top 100” o kojoj su u zadnjih dvadesetak dana pisali brojni svjetski mediji, među ostalima i CBS i San Francisco Chronicle, od danas je dostupna i za Apple iPad korisnike diljem svijeta – na čak 15 svjetskih jezika

Aplikacija “Croatia Top 100” od danas je dostupna putem AppStorea na svjetskom tržištu za više od 30 milijuna iPad korisnika u svijetu. Aplikacija je u potpunosti besplatna za sve korisnike Apple iPad uređaja. Jednako kao i Android verzija, Apple iPad “Croatia Top 100” aplikacija ističe se činjenicom da je to u ovome trenutku jedina turistička aplikacija na svijetu na čak 15 svjetskih jezika: engleskom, češkom, njemačkom, španjolskom, francuskom, hrvatskom, mađarskom, talijanskom, poljskom, ruskom, slovenskom, srpskom, arapskom, japanskom i kineskom. Croatia Top 100 aplikacija na najbolji i najjednostavniji način prikazuje ono najbolje što Hrvatska – jedna od trenutnih Top-Hot turističkih destinacija u svijetu – ima za ponuditi najzahtjevnijim suvremenim turističkim “istraživačima”. Apple iPad “Croatia Top 100” aplikacija za odabrane i prezentirane stvari daje kratak i jezgrovit tekstualni opis, posebno biranu impresivnu fotografiju odnosno fotografije, točnu lokaciju mjesta (GPS), rutu kako od vaše trenutne pozicije doći do opisane lokacije, linkove na više sadržaja o opisanom mjestu na drugim lokacijama na internetu i drugo.

“Zadovoljni smo što je inovativna aplikacija Croatia Top 100 prošla i strogu kontrolu Apple-a i što je sada dostupna i za više od 30 milijuna Apple iPad korisnika diljem svijeta. Veseli nas što o ljepotama i znamenitostima Hrvatske sada na svojem materinjem jeziku mogu saznati i korisnici iPad-a u dalekim i egzotičnim zemljama poput Kine, Japana ili Saudijske Arabije… “ navodi Robert Slavečki, idejni kreator ove inovativne aplikacije koja je u cijelosti osmišljena i realizirana u Hrvatskoj u zajedničkoj suradnji nekoliko hrvatskih tvrtki.

U kreiranju Croatia Top 100 aplikacije temelj ideje je poznata premisa: “Jedna slika govori tisuću riječi”. Croatia Top 100 vodi vas stoga kroz najbolje hrvatske turističke destinacije, najbolja hrvatska jela, hotele, restorane, običaje i proizvode prikazujući vam za svaku od njih samo jednu pažljivo biranu impresivnu fotografiju. Svaku fotografiju isto tako prati strogo birana jedna, i samo jedna rečenica koja na najbolji način ukratko opisuje srž prezentiranog za svaki od Top 100 prikazanih sadržaja.

 

Oznake: , , ,
Pročitajte i…
Pretraži blog po ključnim riječima
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3